Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MNakruf

Yetkin
Makaleler
3
Yer
Türkiye
Merhaba, MVC üzerinden site yapmaya çalışıyorum. Hazır bir site şablonu alıp kendi siteme aktardım. Şablondaki "index.html" kodunu düzenleyip "index.cshtml" dosyama yazdım. Ancak sitemdeki dosya yollarında bir sıkıntı yaşıyorum. Ne yapabilirim?

1711802857857.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İnternetten araştırdığım kadarıyla şu formatı da deneyebilir misiniz? ~/css/bootstrap.min.css. Hepsini bu formatta yazmanız gerekiyor tabii.

Bu da çalışmazsa galiba birtakım ayarlamalar da yapmak gerekiyor fakat konuyu çorba edeceğimden çekiniyorum.
Acaba ~ yerine .. yazabilir misiniz? ../../wwwroot/css/bootstrap.min.css gibi.

~'nin özel bir kullanımı varsa bilmiyorum. .. bir üst dizine ulaşmayı sağlayan sembol oluyor.

İnternetten araştırdığım kadarıyla şu formatı da deneyebilir misiniz? ~/css/bootstrap.min.css. Hepsini bu formatta yazmanız gerekiyor tabii.

Bu da çalışmazsa galiba birtakım ayarlamalar da yapmak gerekiyor fakat konuyu çorba edeceğimden çekiniyorum.

Çözüm

Allah razı olsun. Oldu vallahi.

A, çok sevindim. İyi bari, referans aldığım kaynağı da paylaşayım:

Çekincem, başka ayarlamaların da gerekecek olmasıydı, şunun gibi:

Tam hangi dosyaya yazmak gerektiğini anlamadım ama şunun gerektiği söylenmiş:
C#:
app.UseStaticFiles();

Galiba ~ sembolü direkt wwwroot klasörüne ulaştırıyormuş, nasıl olduğunu pek bilmiyorum.