Sitemdeki ikonlar Edge'de hizalıyken Firefox'ta hizalı değil

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oltran
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 465
  • Etiketler Etiketler
    edge firefox
Butona mı vereyim stilleri yoksa ikona mı hocam? İkon svg şeklinde. Yani butona ver demişsiniz gayet açık ama gene de sormak istedim.

Bu arada yukarıdaki arkadaşın dediği çözüm işe yarıyor öğeyi denetle ile yaptım.

@Yonga Butona verince saçmaladı hocam. Bütün her şey merkeze gitti falan.
Bir önceki elementlerde alt çizgi var, bu alt elementlere de etki ediyor. Bir de display propertysi inline nedense. Bunlar sorun yaratıyor. Normalde Flex en doğru ve hızlı yol bu tarz hizalama ve konumlama işlemleri için. Onları çözersen sıkıntı kalmaz. Önce attığım videoyu izlemeni öneririm.

a elementlerinin widthi tüm sayfayı kaplıyor bundan dolayı. Garip olmuş iskelet.
F12'ye basıp DevTools'da bakabilirsin.

Tamamdır hocam sağ olasınız.

Bu arada font size'ı 14px yapınca da düzeliyor.

Eki Görüntüle 67393
Fontu google fonts'tan herhangi font seçip CSS'de butona uygularsam sorun düzelir mi? Sonuçta her tarayıcı benim sitemdeki varsayılan fontu gösterecek.

Font değiştirmek sadece geçici çözüm olur. Gözünle öyle görüyorsun ama aslında şu anda ikisi de %100 tam hizalı değil.

Her ikinize de teşekkür ederim arkadaşlar. En kısa sürede (yarın) flex öğrenmeye başlayacağım. Sağ olun <3

Hallettim hocam, nasıl olmuş bakar mısınız? Hem de fontu da değiştirdim. @Yonga

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…