Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şampiyonluk kutlamaları başlamış :) her sene fener şampiyon ama sonuç her türlü farklı oluyor. Kalorifer görevlisini de 38'lik forvetlerini de sene sonu köylerine göndereceğiz.
1704992467346.webp

Sizin forvet neden ülke ülke dolaşıyor:D?

Hocam ben pozisyonlara yorum yapmıyorum. En başından beri gülüp dalga geçerken aklınız neredeydi diyorum sadece. Zamanında biz bu lafları ederken farklı konuşup şimdi farklı konuşmayın diyorum.

Bu tamamen oynanan futbolla alakalı. Ben aynı şekil Belhanda için de aynı yorumu yaparım o zaman sizin mantığınızla ama bana göre profesyonel ortamda kimsenin satacağını düşünmüyorum. Futbolcuların maçları sattığı düşüncesinde değilim ya da takımların. Profesyonel alanda kimse kimsenin kara kaşına gözüne bakmıyor benim fikrime göre. Millet bundan para kazanıyor.
Gülüp dalga geçen kimdi, Galatasaray yöneticileri falan mı? 2-3 taraftar saçma sapan konuşmuş, siz de saçma sapan konuşuyorsunuz. Azıcık objektif bakarsanız Türk Futbolunu bir nebze de olsa düzeltebiliriz.

Konudaki yorumları okurken fanatiklerin yerine ben utanıyorum gerçekten. Arkadaşlar bunlar sadece birer şirket ve tek amaçları para kazanmak. Emin olun tuttuğunuz takımların umurunda bile değilsiniz, sadece ne kadar bilet veya lisanslı ürün aldığınıza yani kendi kazançlarına bakıyorlar. Babanızın şirketi gibi savunmanıza gerek yok.

Konudaki yorumları okurken fanatiklerin yerine ben utanıyorum gerçekten. Arkadaşlar bunlar sadece birer şirket ve tek amaçları para kazanmak. Emin olun tuttuğunuz takımların umurunda bile değilsiniz, sadece ne kadar bilet veya lisanslı ürün aldığınıza yani kendi kazançlarına bakıyorlar. Babanızın şirketi gibi savunmanıza gerek yok.

Ben böyle insanların hayatlarında bir başarıya imza atmadıklarını düşünüyorum. Daha 1-2 yıl önce ben de böyleydim çünkü. Eğer bir başarısı olsaydı amacı para olan bir şirket ile övünmezdi bence.

Daha bu ligde çok şey değişir. Ne Galatasaray ne de Fenerbahçe taraftarıyım ama bir beraberlikle, iki yenilgi ile ense karartılmaz. Daha durun bakalım. Son 10 hafta küme düşme takımları deyim yerindeyse " ölümüne " oynarlar. Avrupa kupasına katılma mücadelelerindeki takımlar birbirini yer.

İlla ki puan kayıpları olur. Bonucci ve muhtemel gelecek olan Krunic'e rağmen ben Fenerbahçe'nin şampiyon olamayacağını düşünüyorum.

Hocam ben pozisyonlara yorum yapmıyorum. En başından beri gülüp dalga geçerken aklınız neredeydi diyorum sadece. Zamanında biz bu lafları ederken farklı konuşup şimdi farklı konuşmayın diyorum.

Bu tamamen oynanan futbolla alakalı. Ben aynı şekil Belhanda için de aynı yorumu yaparım o zaman sizin mantığınızla ama bana göre profesyonel ortamda kimsenin satacağını düşünmüyorum. Futbolcuların maçları sattığı düşüncesinde değilim ya da takımların. Profesyonel alanda kimse kimsenin kara kaşına gözüne bakmıyor benim fikrime göre. Millet bundan para kazanıyor.
Kimse maçı sattı demiyorum. Konyaspor ligde sadece 1 maçta görev almış Kahraman'ı hangi akılla lig liderine karşı ilk 11'de oynatıyor?

Kimse maçı sattı demiyorum. Konyaspor ligde sadece 1 maçta görev almış Kahraman'ı hangi akılla lig liderine karşı ilk 11'de oynatıyor?
Hocam hemen cevabınızı vereyim. Sizin maçta sarı kart yiyip cezalı duruma düşen Calvo'nun yedeğidir kendisi. İki maçta 11 başlamış diğer maçta da Calvo'nun sakatlığından dolayı başlamak durumunda kalmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.