Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sondaki Abdülkerimin pozisyonunu kast ediyorsanız, oradaki oyuncu elini zaten arkaya atıyor. Oyuncu kendi elini sakladıysa o pozisyon penaltı olmaz. Sivasspor lehine gelen penaltıda ise Galatasaray takımının oyuncusunun eli bariz havada.
Hocam her daim elini saklaması yeterli olmuyor. En basit örnek olarak Adana Demirspor maçında Nelsson elini saklamasına rağmen topun gidiş yönünü engellediği için penaltı verilmişti ve gayet haklı bir karardı.

Hocam her daim elini saklaması yeterli olmuyor. En basit örnek olarak Adana Demirspor maçında Nelsson elini saklamasına rağmen topun gidiş yönünü engellediği için penaltı verilmişti ve gayet haklı bir karardı.
Ancak adamın elinin arkasında da bedeni var fark ettiyseniz. Bu pozisyonun penaltı olması imkansız.

Topçular milyon eurolar alsın bizimkiler de birbirini yesin hahahah çok gülüyorum size. Hepsi birbirine aynı şeyi diyor. Hepsi kendince haklı. 10 yıldır aynı konuyu tartışıyorlar. Hakemler sizi kolluyor. Gidin azıcık 2 kitap okuyun.

Galatasaraylılar ağlamayın (!) bu sene kupa bizim. :cool:

Hocam neden bilmiyorum da fenerlileri hiç sevemiyorum ya.😃 arkadaşlarım yüzünden mi bilmiyorum.
Yani kararınıza saygı duyarım, zaten penaltı için itiraz ettiğim pozisyon bu değildi. 3. sayfadaki bir mesajımda, şu anda nedense kendi mesajımı alıntılayamıyorum.
Anladım hocam saygı duyduğunuz için teşekkürler.

Çok güzel, şampiyonluk kutlamaları erken geldi.

Bizim kutlama bu skorla başladı. :) Sporda rekabet iyidir hangi takımı tuttuğunuz önemli değil. ;)

Ekran görüntüsü 2024-01-11 194042.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.