Aynen öyle. Artık sadece Premier lig, Serie A (Inter maçları) ve Arda çıkarsa diye Real maçlarını seyrediyorum. Böyle rahatlık yok, 0 kanser olma.Premier ligi izle sıkılırsan gel yüzüme tükür. Ben zaten artık yabancı takım bile tutmaya başladım.
2.Yarı iyi oynadılar ama.@laRtu hava durumundan dolayı saha kötü. Onun dışında Süperlig’e göre çoğu takımdan üstün Sivasspor. Burada Sivasspor’u eleştirmek pek mantıklı değil.
KG girdik rahatız, Barça ve Juve yatırmaz umarımSon dakika kuponu yatırdılar, bundan sonra en büyük Galatasaray düşmanıyım.
Gösterebilir misiniz? Pek sanmıyorum.@lyonasama bunlar penaltı ise Sivasın’da verilmeyen 2 tane penaltısı var.
Sondaki Abdülkerimin pozisyonunu kast ediyorsanız, oradaki oyuncu elini zaten arkaya atıyor. Oyuncu kendi elini sakladıysa o pozisyon penaltı olmaz. Sivasspor lehine gelen penaltıda ise Galatasaray takımının oyuncusunun eli bariz havada.Ben maçı hak ettik demedim, kötü oynadık. Fakat böylesine bir puan durumu söz konusuyken 3 tane net penaltı pozisyonunu hakemin VAR'a bile gitmeden geçmesi ne kadar mantıklı?