- Makaleler
- 3
Şampiyonluk elden gidiyor gibi 
Hocam ben pozisyonlara yorum yapmıyorum. En başından beri gülüp dalga geçerken aklınız neredeydi diyorum sadece. Zamanında biz bu lafları ederken farklı konuşup şimdi farklı konuşmayın diyorum.Aynen gereksiz algı yapıyoruz, 3 farklı net penaltımız verilmedi.
Bu tamamen oynanan futbolla alakalı. Ben aynı şekil Belhanda için de aynı yorumu yaparım o zaman sizin mantığınızla ama bana göre profesyonel ortamda kimsenin satacağını düşünmüyorum. Futbolcuların maçları sattığı düşüncesinde değilim ya da takımların. Profesyonel alanda kimse kimsenin kara kaşına gözüne bakmıyor benim fikrime göre. Millet bundan para kazanıyor.Galatasaray'a karşı Bayern kesilen anadolu takımları fenere gelince ilk yarıdan 5 gol yiyor. Ali Şaşal vural Avrupa'da göstermediği performansı Galatasaray'a karşı gösteriyor. Bunlar da mı algı?
Elden gittiği yok canım.
Hocam biz ne zaman güldük söyler misin? Kaldı ki pozisyonları konuşmayacaksak neden burada bu konu açıldı?Hocam ben pozisyonlara yorum yapmıyorum. En başından beri gülüp dalga geçerken aklınız neredeydi diyorum sadece. Zamanında biz bu lafları ederken farklı konuşup şimdi farklı konuşmayın diyorum.
Bu tamamen oynanan futbolla alakalı. Ben aynı şekil Belhanda için de aynı yorumu yaparım o zaman sizin mantığınızla ama bana göre profesyonel ortamda kimsenin satacağını düşünmüyorum. Futbolcuların maçları sattığı düşüncesinde değilim ya da takımların. Profesyonel alanda kimse kimsenin kara kaşına gözüne bakmıyor benim fikrime göre. Millet bundan para kazanıyor.
Yeri geldiğinde konuşmazsınız. Çok gereksiz algı yapıyorsunuz.