Sivas'ta 14 yaşındaki abla, 12 yaşındaki otizimli kardeşini pencereden atarak öldürdü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 285
Artık hiçbir şeye şaşırmıyoruz o seviyeye geldik.

Bu haber gerçekse durum aşırı vahim.

Bunlar var ya bunlar. Bunlara denecek çok söz var ama forum kuralları. Ama sizin ben Allah.... Neyse artık devletimize bırakıyorum.

Toplumsal çürümeye bir örnek daha. 14 yaşındaki bir kız çocuğu, kardeşini öldürecek düşünce yapısına sahip, sevgilisi de teşvik etmiş olabilir, çünkü paçayı kurtarması lazım, birisini günah keçisi seçmiş olabilirler, çünkü neden; başındaki büyükleri en küçük bir olayda, seni gebertirim bak, seni öldürürüm bak, şunu bunu yaparsan bu eve gelme, şeklinde diyaloglara giriyor. Bu yaptığı işten belli ki, aile bağları yok, aile sevgisi yok, kardeş ne anlama geliyor bilmiyor. Sosyal medya gibi dış etkenleri saymıyorum. Cahillik diz boyu, aileyle sohbet etsen, çarpık din bilgileriyle fetva falan verirler, adaleti ben sağlıyor olsam, iki tarafın da aile bireylerine; müebbet + bütün resmi kamu inşaatlarında zorla çalıştırma kararı + her gün zorunlu tuvalet temizliği cezası veririm, hem de canlı yayında, şu an ne yapsam içim soğumaz da, neyse. Allah sonumuzu hayır etsin.

Son düzenleme:
Ya hadi 14 yaşındaki kızın beyni yok. Sen nasıl bir kansızsın da kızın kardeşini camdan atmasına yardımcı oluyorsun?

Daha az önce dışarıdan eve gelirken bir kadının 2-3 yaşındaki çocuğuna sokakta "seni gebertirim" diye bağırdığına şahit oldum. Annenin çocuğa, kardeşin kardeşe bile en ufak tahammülü yok. Sonumuz hayrolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…