Detaylar
Kim cevapladı?Biliyorum. Çok ufak bir sivilce vardı, belki iyi gelir diye sürdüm. Hafifledi gibi biraz, geçer umarım.Sivex'i dudaginiza surmemeniz gerekiyor. Dudaginiz icin nemlendirici kullanin.
vdl
Yetkin
Hametan nemlendirir bir sey kalmaz hocam dert etmeyin.Biliyorum. Çok ufak bir sivilce vardı, belki iyi gelir diye sürdüm. Hafifledi gibi biraz, geçer umarım.
Hocam sabaha göre biraz daha iyi sanki. Soğuk kompres iyi gelir mi? Yemek yedim ağzımı yıkadım da hametan gitti. Tekrar süreyim mi?Hametan nemlendirir bir sey kalmaz hocam dert etmeyin.
vdl
Yetkin
Sislik yoksa gerek yok.
Surebilirsiniz hocam nemlendirilmesi iyi olur gecene kadar.Yemek yedim ağzımı yıkadım da hametan gitti. Tekrar süreyim mi?
Şişlik yok galiba. Elimle hiç ellemedim, gece vazelin süreceğim iyi geliyormuş. Şişlik olsa bile geçer mi kısa sürede hocam?Sislik yoksa gerek yok.
Surebilirsiniz hocam nemlendirilmesi iyi olur gecene kadar.
vdl
Yetkin
Vazelini surmek icin geceyi beklemeye gerek yok sadece cildinize temas ettirmemeye calisin cunku ciltten cilde etkisi degisebiliyor. Sivex kullandigim zamanlar tum cildim kipkirmizi gezmistim 2 hafta. Sikinti etmeyin hocam gecer kisa surede.
Gece vücut kendini daha iyi yeniler diye süreceğim. 2 hafta sürmez herhalde hocam, ben kullandığımda yüzüm için kıpkırmızı olmamıştı.Vazelini surmek icin geceyi beklemeye gerek yok sadece cildinize temas ettirmemeye calisin cunku ciltten cilde etkisi degisebiliyor. Sivex kullandigim zamanlar tum cildim kipkirmizi gezmistim 2 hafta. Sikinti etmeyin hocam gecer kisa surede.