Arkadaşlarla birkaç gün önce voleybol oynadık. Baş parmağımı koluma bağlayan, bilekten geçen kemiğin olduğu kısım şu an kıpkırmızı oldu. 2 gündür hiçbir problem yoktu, ağrısı sızısı da yok, sizce ne olabilir? Kızarıklık sonrası akıllı saatim de sağlığımı ölçmemeye başladı. Derinin altına kan mı oturdu acaba?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 6
Agri, hareket kisitliligi veya belirgin sislik yoksa ciddi bir problem olma riski dusuk. Kucuk damar zedelenmeleri olabilir. Isterseniz bir doktora gorunun o baksin.
Hiçbir ağrı falan yok sadece kızarıklık var.Agri, hareket kisitliligi veya belirgin sislik yoksa ciddi bir problem olma riski dusuk.
Çok ciddi gibi gelmediğinden gitmedim hocam, bari neymiş bilen var mı acaba diye sorayım dedim
- Makaleler
- 6
@THE KEROXEA, ben de ciddi bir sey oldugunu sanmam ama kimse buradan tam olarak ne olduguna emin olamaz. Bir doktor dahi boyle bir kosul altinda teshis koyamaz. En azindan bir acile gidip icinizi ferahlatmaniz iyi olur bence.
Ben ferahım zaten, tek sıkıntı akıllı saatim ölçüm yapmıyor Mi Fitness verisi boş kaldı@THE KEROXEA, ben de ciddi bir sey oldugunu sanmam ama kimse buradan tam olarak ne olduguna emin olamaz. Bir doktor dahi boyle bir kosul altinda teshis koyamaz. En azindan bir acile gidip icinizi ferahlatmaniz iyi olur bence.
Elma ısıran
Üstün
Manşeti bileğinle attıysan ondan kızarmıştır. Birkaç güne geçer, bir şey olmaz. Doğru manşet ise bilekle vurulmaz. Kolun yumuşak kısmı ile vurulur. Kolun o kısmı da kızarır ama yumuşak dokunun kızarıklığı daha çabuk geçer.
(Uzun süre voleybol oynadım,)