Sivex losyon dudakta kızarıklık yaptı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4584
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 175

4584

Uzman
Arkadaşlar. Sivex losyon dudağıma sürmüştüm, sabah kalktığımda dudağımda kızarıklık gördüm. Bu ne zamana geçer, ne yapmalıyım? Hametan sürdüm.

@Deniz744

Son düzenleme:
Sivex'i dudaginiza surmemeniz gerekiyor. Dudaginiz icin nemlendirici kullanin.

Sivex'i dudaginiza surmemeniz gerekiyor. Dudaginiz icin nemlendirici kullanin.
Biliyorum. Çok ufak bir sivilce vardı, belki iyi gelir diye sürdüm. Hafifledi gibi biraz, geçer umarım.

Biliyorum. Çok ufak bir sivilce vardı, belki iyi gelir diye sürdüm. Hafifledi gibi biraz, geçer umarım.
Hametan nemlendirir bir sey kalmaz hocam dert etmeyin.

Hametan nemlendirir bir sey kalmaz hocam dert etmeyin.
Hocam sabaha göre biraz daha iyi sanki. Soğuk kompres iyi gelir mi? Yemek yedim ağzımı yıkadım da hametan gitti. Tekrar süreyim mi?

Sislik yoksa gerek yok.

Surebilirsiniz hocam nemlendirilmesi iyi olur gecene kadar.
Şişlik yok galiba. Elimle hiç ellemedim, gece vazelin süreceğim iyi geliyormuş. Şişlik olsa bile geçer mi kısa sürede hocam?

Vazelini surmek icin geceyi beklemeye gerek yok sadece cildinize temas ettirmemeye calisin cunku ciltten cilde etkisi degisebiliyor. Sivex kullandigim zamanlar tum cildim kipkirmizi gezmistim 2 hafta. Sikinti etmeyin hocam gecer kisa surede.

Vazelini surmek icin geceyi beklemeye gerek yok sadece cildinize temas ettirmemeye calisin cunku ciltten cilde etkisi degisebiliyor. Sivex kullandigim zamanlar tum cildim kipkirmizi gezmistim 2 hafta. Sikinti etmeyin hocam gecer kisa surede.
Gece vücut kendini daha iyi yeniler diye süreceğim. 2 hafta sürmez herhalde hocam, ben kullandığımda yüzüm için kıpkırmızı olmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…