Syntax

Üstün
Termal macun yenileyeceğim. Soğutucu bloku kaldırırken RGB kablosu engel oluyor. Bu yüzden çıkartmaya çalışıyorum. Fakat bu birbirine bağlı pinleri nasıl çıkarmalıyım? Sertçe çekerek mi? Sıvı soğutma modeli TH240.

1D4CB5B9-7F40-43E6-8571-61FA83FF996F.webp

Termal macun yenileyeceğim. Soğutucu bloku kaldırırken RGB kablosu engel oluyor. Bu yüzden çıkartmaya çalışıyorum. Fakat bu birbirine bağlı pinleri nasıl çıkarmalıyım? Sertçe çekerek mi? Sıvı soğutma modeli th240.

Eki Görüntüle 202042

RGB soketini sertçe çekme. Plastik gövdeden tutup dümdüz çekerek ayır yeter. Pinlere dokunma, sağa sola bükme.

Peki sana sorum neden plastik kelepçeyi sökmek istiyorsun kalsın öyle sana zararımı var ki.

Sıvı soğutucu bloğunu çıkarmam lazım. Termal macun yenilemek için. Fakat çok az havaya kaldırabiliyorum. RGB kontrolcüsüne giden pinler tutuyor. Kelepçeye bağlı olduğu sürece de pinler izin vermeyecek gibi duruyor. Başka bir yöntem varsa gerçekten çok iyi olur.

Pinleri çıkardım sonuç olarak devamı için yeni konu açarım burası kirlenmesin.

RGB soketini sertçe çekme. Plastik gövdeden tutup dümdüz çekerek ayır yeter. Pinlere dokunma, sağa sola bükme.

Dediğiniz gibi dümdüz çekip çıkardım. Fakat hafif güç uygulamak gerekti.

Son düzenleme:
Sıvı soğutucu bloğunu çıkarmam lazım. Termal macun yenilemek için. Fakat çok az havaya kaldırabiliyorum. RGB kontrolcüsüne giden pinler tutuyor. Kelepçeye bağlı olduğu sürece de pinler izin vermeyecek gibi duruyor. Başka bir yöntem varsa gerçekten çok iyi olur.

Pinleri çıkardım sonuç olarak devamı için yeni konu açarım burası kirlenmesin.

Dediğiniz gibi dümdüz çekip çıkardım. Fakat hafif güç uygulamak gerekti.

Tek parça halinde çıktı ise sıkıntı yok.

Tek parça halinde çıktı ise sıkıntı yok.

Pinleri sorunsuz çıkardım hocam. Fakat asıl sorun bu pinler soğutucu bloku çıkartmama engel oluyor. Soğutucu bloğu havaya kaldırdığımda kablolar kısa kalıyor dolayısıyla 5cm'den fazla kaldıramıyorum. Macunda düzgün süremiyorum. Kelepçeleri kesmeden nasıl olur bilmiyorum. Bu akşam daha uğraşmam sanırım. Yarın bunun için konu açarım. Sağ olun.

Pinleri sorunsuz çıkardım hocam. Fakat asıl sorun bu pinler soğutucu bloku çıkartmama engel oluyor. Soğutucu bloku havaya kaldırdığımda kablolar kısa kalıyor dolayısıyla 5Cm'den fazla kaldıramıyorum. Macunda düzgün süremiyorum. Kelepçeleri kesmeden nasıl olur bilmiyorum. Bu akşam daha uğraşmam sanırım. Yarın bunun için konu açarım. Sağ olun.

Yorgun kafa ile bir yere kadar sakin kafa ile daha iyi yaparsin şimdi dinlen sen. İyi geceler.