Detaylar
Kim cevapladı?LA Knight
Üstün
Ben bu zamana kadar hiç aşağıya takılan sıvı soğutucu görmedim. Vaktinde de bir tane popüler YT kanalı vardı o da önermiyordu Nexuslu bir kanaldı. PCI tarafına vidalanan tutucular da var. Alttan desteklilere ihtiyacın yok. Bunun gibi:
Gamepower ekran kartı destek
Ben bu zamana kadar hiç aşağıya takılan sıvı soğutucu görmedim. Vaktinde de bir tane popüler YT kanalı vardı o da önermiyordu nexuslu bir kanaldı. PCI tarafına vidalanan tutucular da var. Alttan desteklilere ihtiyacın yok. Bunun gibi:
Assagi takmadim dik olan sivi sogutma kablo assagidan geliyor boyle oneriyorlardi tavanda yer yoksa boyle yapin diyor herkes.
Hortumların karta temas etmesi sorun teşkil etmez.
RX 9070 XT kartımla birlikte hediye gönderilen bu tutucuyu denedim, fena değil. İşinizi görecektir.
www.incehesap.com
Kullanılabilir, hava kabarcıkları sorunu için daha sağlıklı olabilir.Ben bu zamana kadar hiç aşağıya takılan sıvı soğutucu görmedim. Vaktinde de bir tane popüler YT kanalı vardı o da önermiyordu Nexuslu bir kanaldı. PCI tarafına vidalanan tutucular da var. Alttan desteklilere ihtiyacın yok. Bunun gibi:
RX 9070 XT kartımla birlikte hediye gönderilen bu tutucuyu denedim, fena değil. İşinizi görecektir.
Gamepower Armor Ekran Kartı Tutucu - incehesap.com
Gamepower Armor Ekran Kartı Tutucu fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
LA Knight
Üstün
Ben direkt bottom tarafa monte etmiş sandım o yüzden tereddüte düştüm. Meğer yana montelemiş arkadaş. Görseli yanlış yorumlamışım.Hortumların karta temas etmesi sorun teşkil etmez.
Kullanılabilir, hava kabarcıkları sorunu için daha sağlıklı olabilir.
Eki Görüntüle 256207
![]()
Gamepower Armor Ekran Kartı Tutucu fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Hortumların karta temas etmesi sorun teşkil etmez.
Kullanılabilir, hava kabarcıkları sorunu için daha sağlıklı olabilir.
Eki Görüntüle 256207
![]()
Gamepower Armor Ekran Kartı Tutucu fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Altta kasa fani var sigmiyor galiba bu ama deneyecegim aksam teşekkürler ustten yerine alttan kablo cekmek daha saglikli yanlissam lutfen duzeltin.
Ben direkt bottom tarafa monte etmiş sandım o yüzden tereddüte düştüm. Meğer yana montelemiş arkadaş. Görseli yanlış yorumlamışım.
Tahmin etmistim
Risk of bubbling noise. Kullanabilirsiniz fakat ben düz mantıkla hareket ediyorum ve pompa sağlığı için bildiğimiz gibi kullanıyorum.Altta kasa fani var sigmiyor galiba bu ama deneyecegim aksam teşekkürler ustten yerine alttan kablo cekmek daha saglikli yanlissam lutfen duzeltin.
Sıcaklıklarda ne kadar fark eder bilemiyorum, yükte maksimum 3-5 derece oynar.
Altta fanlarla birlikte kullanabilirsiniz fakat uç kısımda kullanacaksanız hortumlar engel olabilir. Kartın baş kısmında tutucu var, net görünmüyor.