Ayberk

Başarılı
Sıvı soğutma borusu ekran kartına değiyor bir sıkıntı olur mu? Bir de ekran kartı tutucusu lazım, altta fan oldugu için çoğu model olmuyor.

48591BBC-FCB3-473F-9DE9-FCBC6725D037.webp

IMG_6965.webp

IMG_6964.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hortumların karta temas etmesi sorun teşkil etmez.

Ben bu zamana kadar hiç aşağıya takılan sıvı soğutucu görmedim. Vaktinde de bir tane popüler YT kanalı vardı o da önermiyordu Nexuslu bir kanaldı. PCI tarafına vidalanan tutucular da var. Alttan desteklilere ihtiyacın yok. Bunun gibi:

Gamepower ekran kartı destek
Kullanılabilir, hava kabarcıkları sorunu için daha sağlıklı olabilir.

liq.webp

RX 9070 XT kartımla birlikte hediye gönderilen bu tutucuyu denedim, fena değil. İşinizi görecektir.

Eki Görüntüle 256207

RX 9070 XT kartımla birlikte hediye gönderilen bu tutucuyu denedim, fena değil. İşinizi görecektir.

Ben direkt bottom tarafa monte etmiş sandım o yüzden tereddüte düştüm. Meğer yana montelemiş arkadaş. Görseli yanlış yorumlamışım.

Eki Görüntüle 256207

Altta kasa fani var sigmiyor galiba bu ama deneyecegim aksam teşekkürler ustten yerine alttan kablo cekmek daha saglikli yanlissam lutfen duzeltin.

Ben direkt bottom tarafa monte etmiş sandım o yüzden tereddüte düştüm. Meğer yana montelemiş arkadaş. Görseli yanlış yorumlamışım.

Tahmin etmistim :D