Üstadım biraz karmaşık olacak ama anladığım fanları almışlar, üstte normalde 2 tane onlar normal ama kasam TUF301 sıvı soğutucu üstte değil ekran kartının olduğu yerde belki fotoğraflar da gözüküyordur önde 3 fan olması gerekiyor sanırım onlar yok şuan..

Ayrıca aşağıda ki takılı fan kablosu hangi fanın ben onu da anlayamadım.

Durumu güncelleyeyim: Önde olan 3 fanın 2 tanesini yukarı havalandırma bölümüne takmış daha iyi soğutma olsun diye, o bölüme de sıvı soğutucum sığmıyor ideal olan bu gibi benim içinde. Lakin 3 fandan 2 tanesi yukarı takılı ama 1'i yok. Bir de sormak istediğim kafama takılan iki soru var.
1- chassis fan 2 soketine kablo bağlı ama fan yok, bu neyin kablosu olabilir acaba?
2- kasa fanını alınca ve montajlamasını tamamladığımda chassis fan 2 otomatik görünür öyle değil mi? Fan olmadığı için gözükmediğini düşünüyorum.

Konuştum aslında çalma gibi bir şey asla yok yardımcı personel kutuya koymayı unutmuş, sıvı soğutucunun ön tarafına yani kasa ön tarafına da takmamış sıkıştırıyor soğutucu diye. Fan demek ki ondan görülemiyor..

Son düzenleme:
1-bağlı fan yoktur dediğin gibi. Uzatma kablosu o diye düşünüyorum olsa fan görürdü sistem.
2-evet fanı takınca görmesi lazım ,deneyebilirsin kendin de üstteki fanlardan birinin kablosunu cha 2 takarak.