oğuz sasi 83

Üstün
Yer
cehennem
İyi sosyaller. Yeni sistem toplayacağım, işlemci 9700X olacak. 3-4 yıldır R5 5600 sistemimde 240 mm sıvı soğutucu kullanıyorum, memnunum ama yeri geldiği zaman kasayı temizleyeyim diyorum ve çıkarması vb. çok dert oluyor. Daha önce de hiç kule soğutucu takmadım ve kullanmadım. İlk tercih sizce hangisi olmalı?

İyi sosyaller. Yeni sistem toplayacağım, işlemci 9700X olacak. 3-4 yıldır R5 5600 sistemimde 240 mm sıvı soğutucu kullanıyorum, memnunum ama yeri geldiği zaman kasayı temizleyeyim diyorum ve çıkarması vb. çok dert oluyor. Daha önce de hiç kule soğutucu takmadım ve kullanmadım. İlk tercih sizce hangisi olmalı?

Kaliteli hava soğutucu 10+ yıl gider masrafı düşüktür sessizdir ama estetik olarak daha zayıftır.

Sıvı soğutma daha seslidir daha kolay arıza yapar estetik olarak daha güzeldir.

Ama elinizde varken kullanmata devam edin 240'ı.

Kaliteli hava soğutucu 10+ yıl gider masrafı düşüktür sessizdir ama estetik olarak daha zayıftır.

Sıvı soğutma daha seslidir daha kolay arıza yapar estetik olarak daha güzeldir.

Ama elinizde varken kullanmata devam edin 240'ı.
Şu an ki sistemimi komple satacağım hocam o yüzden herhangi bir parçasını kullanma şansım yok. Estetiklik açısından biraz takıntı yaparım ama soğutuc kaliteliyse ve sade siyah renk olursa kullanırım problem olmaz.

Şu an ki sistemimi komple satacağım hocam o yüzden herhangi bir parçasını kullanma şansım yok. Estetiklik açısından biraz takıntı yaparım ama soğutuc kaliteliyse ve sade siyah renk olursa kullanırım problem olmaz.

Hocam oyun oynarken kasayı izlemeyeceksiniz kaliteli kule alın geçin derim ben sıvı soğutma muallak çünkü ne kadar kaliteli olsa da hareketli parçası çok.

Hocam oyun oynarken kasayı izlemeyeceksiniz kaliteli kule alın geçin derim ben sıvı soğutma muallak çünkü ne kadar kaliteli olsa da hareketli parçası çok.
Önerebileceğiniz siyah ve sade tasarıma sahip bir kule var mı hocam? Thermalright Peerless Assassin gibi.

Bu biraz bütçeyi aşıyor bunu alamam maalesef ama.

Önerebileceğiniz siyah ve sade tasarıma sahip bir kule var mı hocam? Thermalright peerless Assassin gibi.

Bu biraz bütçeyi aşıyor bunu alamam maalesef ama.

Sadelik istiyorsan ve kasaya sığarsa (biraz büyük)

Sadelik + kasa küçük ise.

(Siyah olana bak)

ARGB istiyorsan.

Sadelik istiyorsan ve kasaya sığarsa (biraz büyük)

Sadelik + kasa küçük ise.

(Siyah olana bak)

ARGB istiyorsan.
Biraz overprice geldiler bana. Gaming.Gen.TR'de belki daha kabul edilebilir olurlar.
Mesela benzer fiyata çirkin ördek yavrusu Frost Spirit gördüm. Phantom'dan daha sessiz.

Bir de tepeden bakınca iyice siyah duran şunu gördüm.

Bir de son olarak böyle bir yaratık buldum. Peerless Assassin ile çok benzer performansı olması lazım. Fan revizyonları fark ediyor, ama ekran var😍

@oğuz sasi, ha gerek var mı? Bence 240 AiO ile idare edebilirsin.