D

Değişseniz bile o değişeceğiniz içinde Phantom spirit oldukça yeterli. Sıvı soğutucuya ihtiyacınız yok.

GTA 6'daki sistem gereksimine göre PC yükseltip yükseltmeyecegim şu an belli değil o yüzden ileriyi de düşünüyorum. GTA sistem gereksinimleri yüksek olursa değişeceğim ve ileride alacağım sistemede bu sıvı soğutucuyuda kullanmak istiyorum. Ve anakart 16 GB destekli anakart değişecegim, RAM'leri değişeceğim ve işlemciyide onun için yavaş yavaş almaya çalışıyorum.

GTA 6'daki sistem gereksimine göre PC yükseltip yükseltmeyecegim şu an belli değil o yüzden ileriyi de düşünüyorum. GTA sistem gereksinimleri yüksek olursa değişeceğim ve ileride alacağım sistemede bu sıvı soğutucuyuda kullanmak istiyorum. Ve anakart 16 GB destekli anakart değişecegim, RAM'leri değişeceğim ve işlemciyide onun için yavaş yavaş almaya çalışıyorum.
Sen sıvı soğutucu istiyorsun belli :) al sıkıntı yok reis o işlemcilerde aynı performansı verecektir hava soğutucu ile ama keyfine göre alabilirsin.

164mm e kadar sığabiliyormuş. 2mm yer kalıyormuş 164mm bir cpu soğutucu takınca. Kasanı iyice araştırarak güzel bir kule tipi bulabilirsin sıvı soğutmanın yarı fiyatı olurlar ve aynı performansı verirler. Ama çok istiyorum dersen daha önce attığın soğutucular gayet iyi.
Kule tipinde kasaya uymaz diye korkuyorum yoksa alırım sıkıntı değil ana kasa biraz küçük gibi.
Benim kasamda küçük bir kasa ama kocaman Phantom Spiriti sığdırdım. Ekran kartını tornavidayla çıkarıyorum o derece diyim yani :)