14381

Uzman
Merhaba, ürünün versiyon 1 ve 2 versiyonu var mış. Vatan Bilgisayar'da ürünü buldum, siyah rengi toz yapar mı onu düşünüyorum? Bir de acaba bu ürün versiyon 2 mi?

Merhaba, ürünün versiyon 1 ve 2 versiyonu var mış. Vatan Bilgisayar'da ürünü buldum, siyah rengi toz yapar mı onu düşünüyorum? Bir de acaba bu ürün versiyon 2 mi?

Bu ürünün de üretimi Çin'miş. Avrupa üretimi satışı yapan yok mu?

Hocam ne gerek var ekstra 700 lira vermeye?

Incehesap'ta çok daha ucuz.

Ayrıca ürünü teslim almadan 1 veya 2. versiyon olduğunu anlamanız imkansız, lakin siyah rengi için 1. versiyon yoktu diye hatırlıyorum. 2. versiyondur yani, ki 1. üretimler artık kalmadı piyasada.

Bu rehber ile de teslim alınca hangi versiyon olduğunu öğrenebilirsiniz.

Hocam ne gerek var ekstra 700 lira vermeye?

İncehesap'ta çok daha ucuz.

Ayrıca ürünü teslim almadan 1 veya 2. versiyon olduğunu anlamanız imkansız, lakin siyah rengi için 1. versiyon yoktu diye hatırlıyorum. 2. versiyondur yani, ki 1. üretimler artık kalmadı piyasada.

Bu rehber ile de teslim alınca hangi versiyon olduğunu öğrenebilirsiniz.

Çok sağ olun hocam. Pembe, açık mavi gibi renkler 2. versiyon diyorlar. Bir de Avrupa üretimi DualSense 5 satan, satıcı bulamadım.

Çok sağ olun hocam. Pembe, açık mavi gibi renkler 2. versiyon diyorlar. Bir de Avrupa üretimi DualSense 5 satan, satıcı bulamadım.
Avrupa üretimi satan bulamazsınız, ki Avrupa üretimi yok diye biliyorum. Ben de İngiltere'den aldım ve China yazmakta.

Beyazlar da artık yeni versiyon. Dert etmeyin.