erdym
Üstün
Aynısını denedim eriyor belli bir süre sonra tavsiye etmem (belki benim kullandığım dandiktir).
Isı yalıtımına sahip yapıştırıcılı olanlar var onlara bakılabilir.
Aynısını denedim eriyor belli bir süre sonra tavsiye etmem (belki benim kullandığım dandiktir).
Geçenlerde karşıma böyle bir video çıkmıştı:Merhaba, siyah bir ekran kartını boyama dışında nasıl beyaza dönüştürebilirim? Mesela gerekli nitelikleri taşıyan beyaz bir bant ile bunu yapabilir miyim? Önerileri ve yorumlarınızı bekliyorum.
İyi Sosyaller.
Hocam yalan söylemek gibi olmasın bulamadım ama araştırırsanız bulabilirsiniz benim ekran kartım RX6600 ben bulmuştum bir de garanti dışı kalır varsa ona göre hareket edini.
Edin*
Geçenlerde karşıma böyle bir video çıkmıştı:
Kasasını söküp boyama işlemi yapmış bir bakın isterseniz.
Katılıyorum zaten güvenlik etiketi olacağından garantiyi illaki bozarsınız. Şu an yapabileceğiniz en kolay yol zamanında PlayStation için olan sticker kaplamalar vardı onların büyüğünden alıp kendi kartınıza göre maket bıçağıyla keserek şekil verebilirsin.
Ürün tavsiye edemem ama bu tarz ürünlere bakabilirsin, attığım linkteki ürünün kalitesini bilmiyorum bilgin olsun. https://www.ciceksepeti.com/beyaz-arkaplan-playstation-4-slim-kasa-sticker-kaplama-kcm20279866
Geçenlerde karşıma böyle bir video çıkmıştı:
Kasasını söküp boyama işlemi yapmış bi bakın isterseniz.
Garantisi devam eden bir karta yapılmaz zaten hocam evet.Nejdat delioğlu bu işlerde çok tecrübeli birisi ama muhtemelen o da garantisi devam eden karta bu işi yapmayı göze almaz.
Nejdat Delioğlu bu işlerde çok tecrübeli birisi ama muhtemelen o da garantisi devam eden karta bu işi yapmayı göze almaz.