PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba herkese, forumda tercih edilen telefon rengini merak ediyorum. Ben şahsen telefon seçerken beyaz rengini aşırı seviyorum; çok şık ve dikkat çekici duruyor ve bu yüzden tercih ediyorum. Ama PC'de siyah rengi tercih ediyorum. Sizler hangi rengi tercih ediyorsunuz?

Peki ya şeffaf kılıf kullanıyorsak ;) Mesela kendimden örnek veriyim ben aldığım her telefonu şeffaf kılıfla kullanıyorum kenarları korumalı kılıflardan yani hem koruma sağlıyor hemde görüntüyü engellemiyor.
Şeffaf kılıf sararıyor. En azından benim şu ana kadar deneyimlediklerim öyleydi.

Telefon modeline göre değişiyor. Bazı modellere beyaz yakışırken, bazılarına siyah yakışıyor. Örnek vermek gerekirse, iPhone 17 için mor, 17 Pro için turuncu, S26 ve S26 Plus için kobalt mor, S26 Ultra için siyah tercih ederim.

Merhaba herkese, forumda tercih edilen telefon rengini merak ediyorum. Ben şahsen telefon seçerken beyaz rengini aşırı seviyorum; çok şık ve dikkat çekici duruyor ve bu yüzden tercih ediyorum. Ama PC'de siyah rengi tercih ediyorum. Sizler hangi rengi tercih ediyorsunuz?

Modele bağlı. Mesela S26u da mor renk çok yakışıyor ama diğer modellerde yakışmayabilir. Siyahtan başka renkler modele yakışmıyorsa siyah alır geçerim.
Mesela A57'ye gri tarzda bir renk seçtim güzel duruyor. S25 FE alsaydım koyu mavi seçerdim.

Modele bağlı. Mesela S26u da mor renk çok yakışıyor ama diğer modellerde yakışmayabilir. Siyahtan başka renkler modele yakışmıyorsa siyah alır geçerim.
Mesela A57'ye gri tarzda bir renk seçtim güzel duruyor. S25 FE alsaydım koyu mavi seçerdim.

Aynen öyle hocam bazı telefonlara beyaz bazısına siyah yakışıyor mesela S25 Ultra da gece siyahı çok yakışıyor ama TR de satışı yok ne Samsung'un kendi sitesinde ne de başka bir yerde artık normal çerçeveleri farklı renk olan titanyum siyah bakacağız. Gece siyahında çerçeveleri de siyah bu bayağı güzel duruyor telefonda ama maalesef :(