Stardew Valley
Deneyimli
Siyasal İslam hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ülkemizde ve coğrafyamızda oldukça sık kullanılan, işin sonunda kullanıcısına dünya kadar para kazandıran bir yapıdır.
Bu arada konu birkaç saat içerisinde şuna dönecek:
Eki Görüntüle 206601
Siyasal İslam, devletin dine göre şekillenmesini savunan bir ideoloji. Ben bazı yönlerini olumlu buluyorum; özellikle toplum düzeni ve ahlaki yapı için faydalı olabileceğini düşünüyorum. Ama her şeyde olduğu gibi ölçülü ve adil uygulanması önemli.
Ahlakî yapı dediğiniz çocukların istismar edilmesi tabii, değil miSiyasal İslam, devletin dine göre şekillenmesini savunan bir ideoloji. Ben bazı yönlerini olumlu buluyorum; özellikle toplum düzeni ve ahlaki yapı için faydalı olabileceğini düşünüyorum. Ama her şeyde olduğu gibi ölçülü ve adil uygulanması önemli.
Ahlaki yapıdan kastım toplumun korunması, adalet ve düzen. Çocuk istismarını dinle ilişkilendirmek ise ya kötü niyet ya da cehalet. İstismar ahlakın değil, ahlaksızlığın ürünüdür.Ahlakî yapı dediğiniz çocukların istismar edilmesi tabii, değil mi
Kimse kusura bakmasın, Siyasal İslam bir bêka sorunudur.
Çocukların istismar edildiği yerde dini hükümlerin olduğu yönetim şekilleri imkânsızdır.
Ahlaki yapıdan kastım toplumun korunması, adalet ve düzen. Çocuk istismarını dinle ilişkilendirmek ise ya kötü niyet ya da cehalet. İstismar ahlakın değil, ahlaksızlığın ürünüdür.