Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Bu ülkede;
  1. Siyaset,
  2. Din,
  3. Felsefe,
  4. Spor,
  5. Ekonomi,
Gibi konularda anlaşamıyoruz. O yüzden yasaklanması taraftarıyım. İlla bir drama dönüyor bir şekilde.

"Boş öneri açanlara çok ciddi yasaklar vurulmalı" başlıklı öneri açmaya teşvik önerisi.

• Beğendim
İfadeler: 001
"Burası teknoloji forumu" argümanı, şu an yönetimin kullandığı bir argüman bu arada. :D Tartışmanın önüne geçmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Mesaj siliniyor, konu kilitleniyor ama gariptir kimse ceza almıyor.

Kalitesiz tartışma başlatan ve döndüren kişilerin yaptığı saçma sapan hareketin faturasını niye koskoca forum kategorilerine ve onlarla ilgilenen doğru düzgün insanlara kesiyoruz, ben onu anlamıyorum.

Bu forumda birkaç kişiyle birkaç konu üzerinden tartıştık ve fikir alışverişinde bulunduk. Genellikle çoğu o konu içerisinde kaldı, başka bir konu altına taşınmadı. Başka konularda birbirimize katıldığımız düşüncelerimiz olduğunda kinlenip triplenmedik, yeri geldiğinde destek vermesini bildik. Forum kültürü böyledir. Dolayısıyla sorun kategoride değil, tartışmayı beceremeyen ve tartışmayı her konu altına sözlü veya sözsüz taşıyanlardadır.

Aynı tartışma tarzıyla takılan üyeler Futbol kategorisi içerisinde açılacak olan Messi vs Ronaldo gibi bir konuda da aynı tarzla devam edecektir. Sözün özü, faturanın kategorilere değil taşkınlık yapan üyelere kesilmesi lazım. Üyelerle uğraşmamak için kategori kısıtlamak, söylemlerle forumu tek başlık altına indirmek mantıksız.

• Beğendim
İfadeler: 001