Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Stardew Valley

Deneyimli
Yer
Krasnoyarsk
"Uygun Görülmedi" denilerek konuların onaylanmaması yasaklansın. Bana troll yapıyorlar ve ben onun için konu açıyorum, bana diyorlar ki moderatörler "Uygun Görülmedi ve bu hedef göstermedir". Böyle bir saçmalık yok ya. Düzgün yapın şu işi ya da kaldırın şu sebebi, mesela neye göre uygun görülmedi? Bana göre uygun mesela, böyle saçmalık mı olur?

@Barış

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -41 Eksi
Konu başlığı: Doğum günümü bile kutlayanlara dislike atmışlar hadi bu troll değil de ne?

Bahsettiğiniz konunun içeriği de şu:
Doğum günümü bile kutlayanlara dislike atmışlar hadi bu troll değil de ne?

Özellikle @***** şikayetçiyim benim profilime girmesi yasaklansın sevmiyorum onu.

Bu yaşında rabbim sana sağlık ve sıhhat versin. Dediğinde birisi dedi 4 dislike var ve bunlar benim ölmemi istiyor.

Bakınız.

Gördüğünüz gibi.
devamında görsel paylaşmışsınız.

Forum kültürünü bilen biri böyle saçma bir konu açmaz.

@Stardew Valley, kime göre, neye göre.

Normalde @Barış cevap vermiş ama benim ekstra bir lafım var size, belki hatırlarsınız:

"Burada karar verici siz değilsiniz".

İnsanlar istediklerini forum kuralları çerçevesinde gereğince yapabilir. Troll yapıyorsa konu açarak değil rapor sistemiyle moderasyon ekibine bildirin. O da mı olmadı, gidin bilet sistemine.

Konu başlığı: Doğum günümü bile kutlayanlara dislike atmışlar hadi bu troll değil de ne?

Bahsettiğiniz konunun içeriği de şu:

Devamında görsel paylaşmışsınız.

Forum kültürünü bilen biri böyle saçma bir konu açmaz.

Merhaba, ben haklıyım ve benim neden silinen konumu paylaşıyorsunuz?

İlgili konuyu silen ve bildirim gönderen benim. Göndermiş olduğum bildirim bahsedildiği gibi "Uygun Görülmedi ve bu hedef göstermedir" şeklinde çok kısa bir cümle değil. Biraz daha açıklayıcı bildirim göndermiş olmama rağmen bu şekilde ifade ederek bizleri zan altında bırakmaya çalışıyor sevgili üyemiz. Dilerse bildirim ekranının ekran görüntüsünü paylaşabilir burada.

Yine de belirttiği halini ve yukarıda Barış'ın da gösterdiği konu içeriğini düşündüğümüzde hâlâ konunun silinmesinin ve gönderilen bildirimin haklı olduğu aşikâr. Buna rağmen bu şekilde bir konu açarak fikirlerinizi belirtmenize de engel olmamamıza rağmen diğer üyelerden beklediğiniz ilgiyi alamadığınız için üzüldüğünüzün farkındayız.

Farkında olduğumuz tek şey bu değil. Yaşınızın ve sitede herhangi bir konu açarken veya mesaj yazarken yapmaya çalıştığınız şeyin de farkındayız. Sitedeki diğer üyeler de farkında. O yüzden rica ediyorum yapmayın. Birbirimizi kırmadan, efendi efendi vakit geçirip eğlenelim burada.

İyi Sosyaller.

İlgili konuyu silen ve bildirim gönderen benim. Göndermiş olduğum bildirim bahsedildiği gibi "Uygun Görülmedi ve bu hedef göstermedir" şeklinde çok kısa bir cümle değil. Biraz daha açıklayıcı bildirim göndermiş olmama rağmen bu şekilde ifade ederek bizleri zan altında bırakmaya çalışıyor sevgili üyemiz. Dilerse bildirim ekranının ekran görüntüsünü paylaşabilir burada.

Yine de belirttiği halini ve yukarıda Barış'ın da gösterdiği konu içeriğini düşündüğümüzde hâlâ konunun silinmesinin ve gönderilen bildirimin haklı olduğu aşikâr. Buna rağmen bu şekilde bir konu açarak fikirlerinizi belirtmenize de engel olmamamıza rağmen diğer üyelerden beklediğiniz ilgiyi alamadığınız için üzüldüğünüzün farkındayız.

Farkında olduğumuz tek şey bu değil. Yaşınızın ve sitede herhangi bir konu açarken veya mesaj yazarken yapmaya çalıştığınız şeyin de farkındayız. Sitedeki diğer üyeler de farkında. O yüzden rica ediyorum yapmayın. Birbirimizi kırmadan, efendi efendi vakit geçirip eğlenelim burada.

İyi Sosyaller.

Merhaba, emoji koyma yasağım olmasaydı kalp atacaktım teşekkürler bu arada ekran görüntüsünü aşağıya koyuyorum ben kimseyi zan altında bırakmam.

Screenshot_2026-01-04-10-32-06-833_org.mozilla.firefox-edit.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.