Bu öneri hâlihazırda uygulamadadır.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

409

Üstün
Makaleler
3
İsim veremem fakat bazen profillerde gezinirken dedikodu gibi tuhaf olmaması gereken mesajlar görüyorum. Mesela o konuyu göz ardı et, o üyeyi salla değmez, şunu raporlasana, dakikalar içinde aynı mesajı beğenmeyen 4-5 kişi ve dahası. Bir insan profile niye bunu yazar ki? Sohbet et anlamsız bulsam da imza dediğin şeyi yap. Ama bunu yapma. Bunu yakın zamanda bende yaptım üyeleri hedef göstermek veya kötü göstermek için değil. Hoş bir şey değil. Dolayısıyla yasak olması herkes için iyi olacaktır. Yasaklanmazsa bile bu gidişin sonu hiç iyi değil. Yeşil forumda da aynı sorun var. Adam bir mesaja katılmadı diye mantıklı dahi olsa ne tesadüf ise dakikalar içerisinde birkaç kişi daha ' görüşüne katılmıyorum ' ' burası özgür bir forum değil mi? ' ruhu ile beğenmedim tuşuna basıyor :D. İleride foruma birisi katıldığı zaman ufacık bir şey olsa bu tür olaylar yüzünden ben nereye düştüm diye isyan eder veya kışkırtmış olacaklar. Tarafsız haber konusuna katılmadınız en azından bu konuya katılın.

Artı 18 Eksi
Yasak değil mi?

Zaten moderatörler ile konuştuğumda yanıtları tam da buydu :D :D

Konuda bahsedildi mi bilmiyorum ancak emoji yardimlasmasi konusuna da deginmek istiyorum mesela birisi yakın arkadaşı olduğu için her mesajına çoğunlukla her konusuna hemen hemen emoji atıyor yazdigi mesaj iyi mi kotu mu bakmiyor.
Ben herkese Like atıyorum bunda sıkıntı yok ama hedef gösterip Dislike atmak kötü hareket.

Açıkçası forumda birçok kişiyle fikir ayrılığı yaşadım, tartıştığım manasız insanlar bile oldu ama hiç disslike yağmuruna tutulmadım veya gruplaşmayla ilgili bir mağduriyet yaşamadım, beğeni sayımda iyi gibi duruyor, başkaları yaşamıştır cidden bir şey diyemem ama yasak olan bir şey varsa geriye kalan tek şey moderatörlerin bu durumu daha ciddiye alması o zaman.

Bu forum cidden çok kaliteli insanlara sahip, zamanında Recep Baltaş'ın olduğu diğer yerde de bulundum, ancak orayla buranın kalitesi cidden farklı, fakat moderatörler gözden geçirilmez ise, troll içeriklere müsaade edilirse, bu tip gruplaşma gibi şeylerin de önüne geçilmezse çok da parlak değildir forumun geleceği.

Ben kendi şikayetlerimi üstlerde belirttim zaten. :)

Yasak diyorlar ama ben yasak olduğunu sanmıyorum. Profillere imza için bile olsa giren illa var ve görüyor yani. Yasak ise niye aksiyon bildirene kadar yok? Derin devlet ajanı gibi profilden profile gezip raporlayarak moderasyonu biz mi sağlayacağız yani? Kaldı ki burada göz ardı edip profili kısıtladığı için göremediklerimiz de var. Gelip cevap verecek moderatörden bunu da cevaplamasını bekliyorum.

• Beğendim
İfadeler: 199
Ben kendi şikayetlerimi üstlerde belirttim zaten. :)

Katılıyorum. Ben de forumun henüz çok yeni olduğunu, üyelerin kalitesinin de, moderasyonun sayısının ve yaklaşımlarının da zamanla oturacağını düşünüyorum. Diğer forumlarla karşılaştırınca burası yine çok daha güzel.

Profillere imza için bile olsa giren illa var ve görüyor yani.

Bu çok masum bir şey hocam ama ya :) İmza olayı benim çok hoşuma gitti.

Konuda bahsedildi mi bilmiyorum ancak emoji yardimlasmasi konusuna da deginmek istiyorum mesela birisi yakın arkadaşı olduğu için her mesajına çoğunlukla her konusuna hemen hemen emoji atıyor yazdigi mesaj iyi mi kotu mu bakmiyor.
Benle sen yakınız, ben sana bakıp öyle atıyorum. Haklısın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.