Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
1
Yer
Coruscant
Forum içi siyasetten nefret ediyorum fakat ana sayfamda birçok siyaset konusu yer kaplıyor. Kısacası siyaset konularını görmek istemiyorum. Sırf siyaset konusu görmemek için "Dünya ve Türkiye gündemi" kategorisini göz ardı ettim ve şimdi siyaset konuları "konu dışı" kategorisi altında açılmaya başlandı. "konu dışı" kategorisinde iyi konular açılabildiği için göz ardı etmek istemiyorum. Tek tek bütün siyaset konularını da göz ardı etmek istemiyorum. Siyaset kategorisi açılırsa en azından kategoriyi göz ardı ederek bütün siyaset konularından kurtulabilirim. (Not: Sadece kendim için değil tahminim benim gibi düşünen birçok forum üyesi vardır.)

Artı 67 Eksi
Sırf sen ana sayfada siyaset konuları görmek istemiyorsun diye tüm siyaset konuları mı yasaklanacak? Belki görmek isteyen vardır. Bunu bilemezsiniz. Bu kadar da bencil olmayın be kardeşim. Gerekirse tek tek göz ardı edip geçeceksin.

Siyaset ve siyaset ile ilgili haberler için farklı bir kategori olması güzel olur cidden, artıladım.

Sırf sen ana sayfada siyaset konuları görmek istemiyorsun diye tüm siyaset konuları mı yasaklanacak? Belki görmek isteyen vardır. Bunu bilemezsiniz. Bu kadar da bencil olmayın be kardeşim. Gerekirse tek tek göz ardı edip geçeceksin.

O öneri yönetimin bu konudaki fikrini bilmememden kaynaklı. Ayrıca lütfen bu kadar agresif bir dil yerine daha sakin konuşmayı tercih edin.

@FortmanForever, varsayalım ki yönetimin bu konu hakkındaki tutumunu bildiniz. Değişen ne olacak? Hiçbir şey olmayacak. Bencilce düşünüyorsunuz ve istemediğiniz konu türünü yasaklatma yoluna gitmeye çalışıyorsunuz ancak bu forumda tek siz yoksunuz ve istemediğiniz konu ya da herhangi bir şeyi yasaklatma yoluna gitmeye çalışmak da tamamıyla bencilliktir. Başka hiçbir şey değil. Bencilce düşünmeyin. Konuşma şeklim de sakin. Sadece bencilce düşünmenize kızıyorum, haklı olduğumu da düşünüyorum.

@FortmanForever, varsayalım ki yönetimin bu konu hakkındaki tutumunu bildiniz. Değişen ne olacak? Hiçbir şey olmayacak. Bencilce düşünüyorsunuz ve istemediğiniz konu türünü yasaklatma yoluna gitmeye çalışıyorsunuz ancak bu forumda tek siz yoksunuz ve istemediğiniz konu ya da herhangi bir şeyi yasaklatma yoluna gitmeye çalışmak da tamamıyla bencilliktir. Başka hiçbir şey değil. Bencilce düşünmeyin. Konuşma şeklim de sakin. Sadece bencilce düşünmenize kızıyorum, haklı olduğumu da düşünüyorum.

Eğer yönetim siyaset konuşulmasına müsaade edecekse kategori açılsın, etmeyecekse tamamen yasaklasın. Konu dışı kısmında siyaset görmek forumda düzensizlikten başka hiçbir şeye yaramaz.

@FortmanForever, düzensiz durduğuna ya da durmadığına siz mi karar veriyorsunuz? İlginizi çekmeyen konu türü elbette ki size göre düzensiz duracaktır da şu bencilliği hâlâ bırakmamaktasınız.

@FortmanForever, düzensiz durduğuna ya da durmadığına siz mi karar veriyorsunuz? İlginizi çekmeyen konu türü elbette ki size göre düzensiz duracaktır da şu bencilliği hâlâ bırakmamaktasınız.

Düzensiz durduğu apaçık belli hocam. Kimsenin karar vermesine gerek yok. Siyaset takip etmek isteyen biri konu dışı kategorisini mi takip etsin, Türkiye ve Dünya gündemi kategorisini mi takip etsin, mizah ve eğlence kategorisini mi takip etsin belli değil. Siyaset kategorisi açıldığı taktirde siyaset sevenlerin de işine geleceğini düşünüyorum.

@FortmanForever, siyaset içerikli konular zaten Türkiye ve Dünya gündeminde açılmıyor mu? Bir iki konu tipini örnek gösterebilir misiniz?

• Beğendim
İfadeler: 178