Siyasi isimlerin Instagram'ın kapatılmasıyla ilgili açıklamaları

8372

Üstün
Makaleler
8
Arkadaşlar biliyorsunuz ki kaç gündür Instagram kapalı. Twitter'da da şöyle dolandım yeni açıklamalar görünce toparlayayım dedim. Eğer sizin de eklemek istedikleriniz varsa ekleyebilirsiniz.

6-7 kaynak kullandığım, toplama bir haber yaptığım için kaynak paylaşmıyorum.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan:

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun:

Meta Sözcüsü:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel:

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül:

Instagram ve Facebook'u da kapsayan Meta'nın sahibi olan Mark Zuckerberg'le görüşeceğini açıklayan Sarıgül, Ne sormamı istersiniz? Merak ediyorum, Türkiye'de Instagram neden kapandı, ne diyecek?

AKP Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi:

Instagram büyük devlet olduğumuzun işaretidir. Önceden kimse cesaret edemezdi. Instagram bizim isteklerimizi yerine getirecek, ondan sonra açılacak.

Akit yazarı Ali Karahasanoğlu:

Instagram’ın kapatılmasına karşı çıkanlar, Kurtuluş Savaşı sırasında Kuvayi Milliye’nin düşmanlarla mücadelesini engellemeye çalışırdı.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre;

Instagram'a getirilen erişim engeliyle şirketler, Influencer ve fenomenlerle sözleşmelerini feshetmeye başladı. Buna tepki gösteren bazı fenomenler, şirketleri tehdit etmeye başladı.

Genel olarak bugün araştırdığım kadarıyla Instagram'ın en kısa zamanda açılacağı yönünde haberlere çok rastladım. Umarım bir an önce açılır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Akit yazarı Ali Karahasanoğlu:

Instagram'ın kapatılmasına karşı çıkanlar, Kurtuluş Savaşı sırasında kuvayi Milliye'nin düşmanlarla mücadelesini engellemeye çalışırdı.
Self-attack yapmış.

Instagram'ın açılmasını isteyenlere hain muamelesi çekip bundan bile milliyetçilik kasan primatların 2028'de Erdoğan ve AKP ile birlikte postalanması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…