Makaleler
1
Merhaba. Siz bu aşağıda bırakmış olduğum ülkelerin hangisine giderdiniz? Bu ülkede okudum diyelim daha sonra vatandaşlık alma konusunda başvurular yaptım. 5-6 yıl sonra mesela. Bu konularda tabii bilgim yok ama genel olarak bilgisayar dünyasına önem veren yerler arıyorum. Almanya gibi mesela. Dil zorlukları oluşturmasın, İngilizce ile orada yaşayabileyim. Yine de vatandaşlık almak için o ülkenin dilini en az B1 seviyesinde bilmeliyim öyle mi?

İrlanda
Avustralya
Yeni Zelanda

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Siz bu aşağıda bırakmış olduğum ülkelerin hangisine giderdiniz? Bu ülkede okudum diyelim daha sonra vatandaşlık alma konusunda başvurular yaptım. 5-6 yıl sonra mesela. Bu konularda tabii bilgim yok ama genel olarak bilgisayar dünyasına önem veren yerler arıyorum. Almanya gibi mesela. Dil zorlukları oluşturmasın, İngilizce ile orada yaşayabileyim. Yine de vatandaşlık almak için o ülkenin dilini en az B1 seviyesinde bilmeliyim öyle mi?

İrlanda.
Avustralya.
Yeni Zelanda.

Hiçbirine gitmezdim ha zorla gidiceksem Avustralya giderim.
Size önerim Almanya İtalya gibi ülkeler.

İrlanda.
Avustralya.
Yeni Zelanda.
Avustralya'ya giderdim.

Son düzenleme:
Abi, İrlanda ya İngiltere'nin dibinde müthiş bir ada ülkesi. Diğer ikisi ise böcek seviyorsan gidilir.Liste dışından seçeceğim bir ülke olursa ada ülkesi olarak İzlanda. Onun dışında bütün İskandinav ülkelerini seçebilirim. Bunun dışında sanırım yine Birleşik Krallık ve İrlanda.