Expedition 33 bu senenin Baldurs Gate 3 ü gibi. Küçük yapımcı, dev oyun = Ağlayan 3a oyun yönetmenleri
(aynı haltı Elder Ring için de yapmışlardı :D)

Doom Dark Ages için çok hype yapmıştım ancak beklentileri karşılamadı.
2016 gibi mekaniklerin oluşturulduğu, Ethernal da çoşturduğu bir olay olacak gibi geliyor. + Mick Gordon lazım...
Doom ethernal yorumlarında "sountrack in yanında Doom diye bir oyun veriyorlar gayet iyi" tarzı yazanlar vardı.
Şunu dinlerseniz dediğimi daha iyi anlarsınız (gerçek zamanlı URL)

Hocam konu açsaydınız, bilen kişiler yardımcı olurdu, çünkü sadece oyun değil bir deneyim.
Konu açmıştım, konuda söylenilenler dışında internette bulunan bütün çözüm yöntemlerini denedim ama olmadı. Ciddi anlamda delirtti beni. Oyunu Game Pass'ten oynamak yerine gidip satın almıştım, o kadar gazlıydım yani. Maalesef hevesim kursağımda kaldı ama.

@Quezzy, Expedition 33 çıkana kadar nasıl Shadows düşünüyordunuz hocam? Hani sadece Assassin's Creed serisinin direkt hayranı olmanız gerekiyor bunun için. Yılın oyunu olmayı bırakın, adayı olamayacak bir oyun. (Amacım dalga geçmek vs değil, yanlış anlaşılmasın.)

Doom Dark Ages için çok hype yapmıştım ancak beklentileri karşılamadı.
2016 gibi mekaniklerin oluşturulduğu, Ethernal da çoşturduğu bir olay olacak gibi geliyor. + Mick Gordon lazım...
Doom ethernal yorumlarında "sountrack in yanında Doom diye bir oyun veriyorlar gayet iyi" tarzı yazanlar vardı.
Şunu dinlerseniz dediğimi daha iyi anlarsınız (gerçek zamanlı URL)

Mick Gordon gerçekten bir müzik dehası. Yaptığı işler ileri düzeyde ve kaliteli. Yine de Finishing Move'un hakkını yememek lazım. Oyunun oynanışına ve temasına uygun kaliteli iş çıkartmışlar. Sadece ilk sürümlerin de oyun seslerinin müzik seslerini bastırması gibi sorun vardı fakat sonradan düzelttiler.

Hiçbiri benlik değil fakat gördüğüm kadarıyla Expedition çok beğenildi. O yüzden oyumu ona veriyorum.

Mick Gordon gerçekten bir müzik dehası. Yaptığı işler ileri düzeyde ve kaliteli. Yine de Finishing Move'un hakkını yememek lazım. Oyunun oynanışına ve temasına uygun kaliteli iş çıkartmışlar. Sadece ilk sürümlerin de oyun seslerinin müzik seslerini bastırması gibi sorun vardı fakat sonradan düzelttiler.
Finishing Move fena değil de Ancient Gods DLC lerindeki müzikleri yapan Andrew Hulshult ve David Levy i tercih ederdim.
Şu ikiliyi az dinlemedim. Hatta Mick Gordon sandım ilk başta