Hocam bence klasik telefoncu oyununu yapıp sağlam anakartı da cihazınızdan alıp yerine bozuğu takmış. Sandığınızdan çok daha fazla yapılan ve bedavadan 2 kat kazanç sağlayan bir yöntem. (Yapmadığımdan değil.)
Hocam şimdi eğer doğruysa gidip teker teker hepsine aklıma gelen bütün küfürleri edip kafa göz dalmak istiyorum. Daha yapacaklarımın yarısı aklımda değil.
Hocam şimdi eğer doğruysa gidip teker teker hepsine aklıma gelen bütün küfürleri edip kafa göz dalmak istiyorum. Daha yapacaklarımın yarısı aklımda değil.
Hocam tam olarak değil ancak çok yakın. Evet bu işlerin içerisindeyim. (Ellerim de dert görmesin.) Özellikle satılabilecek bir malzeme olduğunda birde cihazdan pek anlamayan birisi olunca yüzüne gülüp arkadan bunlar yapılıyor.
Hocam tam olarak değil ancak çok yakın. Evet bu işlerin içerisindeyim. (Ellerim de dert görmesin.) Özellikle satılabilecek bir malzeme olduğunda birde cihazdan pek anlamayan birisi olunca yüzüne gülüp arkadan bunlar yapılıyor.
Hocam tüm değil ancak birkaçında;
•Hem elimde tam uyan yok,
•Hem bulması zor ve gereksiz çok maliyetli olur,
•Hem de müşteri kaybetmemek için uygulamıştım. Ancak cihaz hem çok eski hem de bundan sonra adam olmayacak durumda idi.
Takriben neresine bastırmış cihazın? İşlemciye yakın bir konumdaysa lehimlerini zorlamış olabilir. Yetkili servise en azından neyi olduğunu öğrenmek için gönderebilirsiniz. Dediğim çıkarsa reballing yapılıp halledilir. Daha fazla hasar varsa masrafı telefonun fiyatından fazla çıkar zaten.