Hocam bence klasik telefoncu oyununu yapıp sağlam anakartı da cihazınızdan alıp yerine bozuğu takmış. Sandığınızdan çok daha fazla yapılan ve bedavadan 2 kat kazanç sağlayan bir yöntem. (Yapmadığımdan değil.)
Hocam şimdi eğer doğruysa gidip teker teker hepsine aklıma gelen bütün küfürleri edip kafa göz dalmak istiyorum. Daha yapacaklarımın yarısı aklımda değil.

Hocam şarj takın ve ses açma ve kapatmaya basin bir süre sonra kaptmadan elinizi cekin ve ses acmada basili kalsin telefon titreşecektir.
''Kapatmadan'' dediğinizi anlayamadım.

Hocam şimdi eğer doğruysa gidip teker teker hepsine aklıma gelen bütün küfürleri edip kafa göz dalmak istiyorum. Daha yapacaklarımın yarısı aklımda değil.
Hocam beni yanlış anlamayın, yapabileceğiniz herhangi bir şey yok. Ancak %90 civarı kesinlikte doğru.

''Kapatmadan'' dediğinizi anlayamadım.
Hocam şarj takın ve ses açma ve güç tuşuna basın bir süre sonra güç tuşundan elinizi çekin ve ses açmadan basili kalsın telefon titreşecektir.

Galiba telefoncuda çalıştınız. Bu işlerin içinde olduğunuz için mi çok yüksek bir ihtimal olduğunu söylüyorsunuz?
Hocam tam olarak değil ancak çok yakın. Evet bu işlerin içerisindeyim. (Ellerim de dert görmesin.) Özellikle satılabilecek bir malzeme olduğunda birde cihazdan pek anlamayan birisi olunca yüzüne gülüp arkadan bunlar yapılıyor.

Cihaz tamirlerine uçuk fiyat söyleyip yaptırmayınca tüm soketleri çıkarıp müşteriye öyle iade eden tamirciler var ne yazık ki hocam.

Hocam şarj takın ve ses açma ve güç tuşuna basın bir süre sonra güç tuşundan elinizi çekin ve ses açmadan basili kalsın telefon titreşecektir.
Malesef....
Hocam şu an benim için geç oldu yarın atayım olur mu?
Hocam tam olarak değil ancak çok yakın. Evet bu işlerin içerisindeyim. (Ellerim de dert görmesin.) Özellikle satılabilecek bir malzeme olduğunda birde cihazdan pek anlamayan birisi olunca yüzüne gülüp arkadan bunlar yapılıyor.
Öff ya.

Cihaz tamirlerine uçuk fiyat söyleyip yaptırmayınca tüm soketleri çıkarıp müşteriye öyle iade eden tamirciler var ne yazık ki hocam.
Hocam soketleri 3 kez çıkarıp taktım, soketten yana sıkıntım yok.

Hocam tüm değil ancak birkaçında;
•Hem elimde tam uyan yok,
•Hem bulması zor ve gereksiz çok maliyetli olur,
•Hem de müşteri kaybetmemek için uygulamıştım. Ancak cihaz hem çok eski hem de bundan sonra adam olmayacak durumda idi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Takriben neresine bastırmış cihazın? İşlemciye yakın bir konumdaysa lehimlerini zorlamış olabilir. Yetkili servise en azından neyi olduğunu öğrenmek için gönderebilirsiniz. Dediğim çıkarsa reballing yapılıp halledilir. Daha fazla hasar varsa masrafı telefonun fiyatından fazla çıkar zaten.