sweste

Üyecik
Cihaz
Samsung A53 5G
Telefonumun ekranında, videoda gördüğünüz gibi, renkli çizgi çıkıyor ve takılıp kalıyor. Kendi kendine yeniden başlatıyor ve yaklaşık 15–20 dk sonra tekrar ediyor. Bunu bu şekilde sürekli tekrarlıyor. Arada siyah kare kutu gibi bir şey çıkıyor ve sonra yine kayboluyor. Çözümü nedir, ne yapılmalıdır?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-10-31 171848.webp
    Ekran görüntüsü 2025-10-31 171848.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart zorlanıyor o ses ondan çıkıyor o da ekrana işleyemediğinden ötürü telefona bozuk cizgi ya da pixel veriyor. (Galaxy S7de başıma gelmişti tahminlerim bu yönde) Güç düğmesi ve ses kısmaya abanın yeniden başlasın. Cihazı şarjdayken kullanıyorsanız kullanmayın.

Ihtimal vermiyorum da cihaz çok doluysa biraz hafizayi boşaltın gerekirse bir sıfırlayın hala devam ediyorsa anakartsal diye düşünüyorum.
hocam 1 aydır bu sorunu yaşıyorum internette gördüğüm her şeyi denedim hafızam bomboş ama telefonu kullanmadığımda bile kendini yeniden başlatıp duruyor

Ihtimal vermiyorum da cihaz çok doluysa biraz hafizayi boşaltın gerekirse bir sıfırlayın hala devam ediyorsa anakartsal diye düşünüyorum.
4 kere sıfırladım.

hocam 1 aydır bu sorunu yaşıyorum internette gördüğüm her şeyi denedim hafızam bomboş ama telefonu kullanmadığımda bile kendini yeniden başlatıp duruyor
Anakartsal arıza o zaman sürekli yapıyorsa yapabilecek pek bir şey yok. Ya yeni cihaz ya da yaptırmak (Ne kadar sağlıklı olur bilemem)