Detaylar
Kim cevapladı?cakiiiiiii3
Uzman
Mertcan Bahar bence aktif olarak iyi. Eglendiriyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 6
YouTube TR'nin şu anda en kaliteli kanalı Ruhi Çenet'tir bence.
Ruhi Çenet ve Mertcan Bahar.
Hem abone sayısı hem içerik kalitesi bakımından Ruhi Çenet.Mertcan Bahar, Enes Batur'a "Geri dön, rakip lazım." demiş. Bence Mertcan'ın önce Enis Cherryson'ı geçmesi lazım.
Ondan sonra sanırım Evrim Ağacı diyebilirim. Başka birçok bilim kanalı var ama en iyisi bence hâlâ Evrim Ağacı. Teknoloji kanalı olarak teknobilim içerikleri çok güzel ama videoları iki haftada bir atıyor. Daha sık video atsa çok daha güzel olur.
Ruhi Çenet daha çok bize dünyayı güzel tanıtıyor; farklı kültürleri, coğrafyaları, bölgeleri vesaire bize gösteriyor.
Ruhi Çenet daha çok bize dünyayı güzel tanıtıyor; farklı kültürleri, coğrafyaları, bölgeleri vesaire bize gösteriyor.
Öküz 45
Başarılı
Bitmediniz bir, yok "geri gelsin" yok "rakip lazım." Ruhi Çenet gibi bir dev varken o kim? Çoluk çocuğun izlediği ergen çok izlenmiş çok mu önemli? Zaten YouTube'da yüzü çıkıp çıkıp duruyor küfrediyorum telefona. Yok kanalı silmiş, yok tahtalı köye gitmiş.
Mertcan Bahar bence aktif olarak iyi. Eglendiriyor.
2-3 yıl önceki videolarını çok seviyordum ama şimdi bozdu.
RockyHighway79
Üstün
Öyle YouTuber kalmadı benim gözümde ya. Herkes YouTuber olmuş. Önüme geleni izliyorum genelde, en çok hangi kanalı izlediğimi görebildiğim bir istatistik var mı?
Yeni konular
-
1.000.000-2.000.000 TL'ye D ya da E segment sedan veya SUV araç önerisi
- TÜRK GAMBİTİ
-
-
-
-
Rehber Alt yazısı bulunmayan filme nasıl Türkçe alt yazı oluşturulur?
- Because The Internet
-
-
-