Tekrar teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Fırsat buldukça dahil olacağımı konulara.Rica ederim. Ekstrem bir şey yapmanıza gerek yok, yorumları ve deneyimleri aktarmak yeterli oluyor. Çok bilgili olmaya da gerek yok. Öğreniyoruz, öğretiyoruz ve hep birlikte bilgileniyoruz. Çok şey öğrenen arkadaşlar var, artık çok bilgililer. Otomobiller okyanus gibi olduğu için bizler de sürekli öğreniyoruz. Rozet, sizin aktifliğinize bağlı olarak otomatik sistem tarafından veriliyor.
Motosiklet, otomobiller, elektrikli araçlar, ekipmanlar aklınıza ne gelirse.
En yoğun konu otomobiller tabii.
Eki Görüntüle 252100
Detaylar
Kim cevapladı?LA Knight
Üstün
Kadınlar ziyadesiyle fazla panik. Selektör atılıyor, korna çalınıyor eyvah ne yapacağım moduna geçiyor. Uygun şartlar yoksa arkandaki seve seve bekleyecek ambulans, iftaiye, polis değilse. Şunları yapabilirlerse daha rahat olacaklar.
Ben direkt ehliyet sınavlarının saçmalığına veriyorum. Dümdüz ezbere sınav. Güzergah belli. Park yaparken aynana bakmana bile gerek yok. Trick geliştirmişler yandaki binanın logosu senin aracın direğine gelince direksiyonu çevir gel geri. Bitti parkı geçtin. Ayrıca sadece ehliyet sınavı da değil. Sürücü adayını çok iyi bir şekilde psikolojik test etmek lazım. Zaten aday sürücü arabadan kaçıyorlar
.
Ben direkt ehliyet sınavlarının saçmalığına veriyorum. Dümdüz ezbere sınav. Güzergah belli. Park yaparken aynana bakmana bile gerek yok. Trick geliştirmişler yandaki binanın logosu senin aracın direğine gelince direksiyonu çevir gel geri. Bitti parkı geçtin. Ayrıca sadece ehliyet sınavı da değil. Sürücü adayını çok iyi bir şekilde psikolojik test etmek lazım. Zaten aday sürücü arabadan kaçıyorlar
Kuralları bildiği halde kuralı çiğniyorsa kişinin kendi hatası, ama kadınlar kuralları bilmeden kaza yapıyorsa çok daha büyük bir hata oluyor kusura bakmayın hocam ama madem bilmiyorsunuz ne diye trafiğe çıkıyorsunuz, bu dediğinizin açıklamasından böyle anladım ben, yanlış anladıysam düzeltin lütfenPeki sence bile bile hata/kaza yapmak mı daha kötü istemeden yanlışlıkla yapmak mı daha kötü bir şey?![]()
Aynen öyle, burada tartışıyoruz ancak asla düşmanlık beslemiyoruz orasını belirtelimRica ederim. Ekstrem bir şey yapmanıza gerek yok, yorumları ve deneyimleri aktarmak yeterli oluyor. Çok bilgili olmaya da gerek yok. Öğreniyoruz, öğretiyoruz ve hep birlikte bilgileniyoruz. Çok şey öğrenen arkadaşlar var, artık çok bilgililer. Otomobiller okyanus gibi olduğu için bizler de sürekli öğreniyoruz. Rozet, sizin aktifliğinize bağlı olarak otomatik sistem tarafından veriliyor.
Motosiklet, otomobiller, elektrikli araçlar, ekipmanlar aklınıza ne gelirse.
En yoğun konu otomobiller tabii.
Eki Görüntüle 252100
Son düzenleme:
Aslında bahsettiğim şey tam olarak anladığınız gibi değil. Kadınlar daha çok kuralları biliyor ve uyguluyor ama basit hatalar yüzünden kaza yapıyor. Erkeklerse genel olarak kuralları bildikleri halde uymuyor ve bundan dolayı hata yapıyorlar. Demek istediğim buydu.Kuralları bildiği halde kuralı çiğniyorsa kişinin kendi hatası, ama kadınlar kuralları bilmeden kaza yapıyorsa çok daha büyük bir hata oluyor kusura bakmayın hocam ama madem bilmiyorsunuz ne diye trafiğe çıkıyorsunuz, bu dediğinizin açıklamasından böyle anladım ben, yanlış anladıysam düzeltin lütfen
Aynen öyle, burada tartışıyoruz ancak asla düşmanlık beslemiyoruz orasını belirtelim![]()
İlla genelleme yapılacaksa erkekler genel olarak aşırı özgüvenden, kadınlar da özgüvensizlikten dolayı kaza yapmaya meyilli oluyor. Cinsiyetten bağımsız, aşırı özgüvenini törpüleyen ya da özgüven eksikliğini gideren sürücüler kurallara uyduklarında gayet iyi sürücü olurlar. 16 yıldır araba kullanıyorum, benden daha iyi kullanan kadınlar da gördüm, otoparka düz bile giremeyen erkekler de.