Sizce bende bir miktar Japonluk var mıdır?

439

Becerikli
Makaleler
1
Merhaba. Genetik merakımdan ötürü şöyle bir deney yaptım. Önce Full Japon adamın fotoğrafını koydum, sonra da yavaş yavaş Japon adamın yüzüne kendi yüzümü oturttum. Video 3 dakikadır. Yavaşça izleyin derim. Doğu Asya'dan geçer miyim sizce? Avrupa ve Asya karışımı bence.

Son düzenleyen: Moderatör:

Varsa yoksa ne değiştirecek bilemem ama merak ediyorsan;

Son düzenleyen: Moderatör:
Videoyu baştan sona sardırdım başka videoya geçtiğini düşündüm baktım aynı video. Japon adamın yüz yapısına baktım daha sonra seninkine, yapay zeka programları ile yüzünü tarattım, birkaç edindiğim bilgiler eşliğinde test yaparak Japon olmadığını ama belki ağır dinci bir Afgan olabilme ihtimalin olduğunu test ettim.

Yanlış muhtemelen. Bizim aile soyunda afgan yok. Ancak yine de, Afganistan Çin taraflarına oldukça yakın.

Fazla anime izleme rengoku bile olabilirsin.
Benzerlik olduğu aşikar. Bunu şey gibi düşünün, videonun sonuna doğru japonluk azalıyor ama geriye işte %10'luk bir pay kalıyor. Ben Samsun'da doğduğum için soruyorum. Samsunlularda genelde genetik şansı oluyor Japon-Kore veya Moğol çıkabiliyorlar.

Samuray bile olabilirsin dikkat et.
Neden böyle alaycı boş yorumlar yapıyorsunuz?

Paralı bunlar ya. :/ Gerçi 14 günlük deneme denmiş ama bir AncestryDNA kadar detaylı veya accurate değildir.

Son düzenleme:
E hocam adamlar ABD'den kit yollayıp geri alıp labaratouvarda testi hayrına yapmaz tabi

Ancak dediğim gibi etnik köken hayatınıza etki eden bir unsur değil o yüzden boşverin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…