Sizce bende bir miktar Japonluk var mıdır?

İfadeler: 439
Alaycı yorumları çok sık görünce bu ne kadar doğru diye düşünmeye başladım. :/ Zaten sınıf boyunca zorbalandım okula giderken.

Hayır bunu demek için elimizde en ufak bir kanıtımız yok.
Çinl,Tayvanlı,Kazak,Filipinli,Vietnamlı,Tay,Singapur, vs vs farklı ırkta olabilir Asya çok geniş bir yer.
Anladım. Peki Yunanlık var mıdır? Asya değil ama genelde nedense çoğu Türkte yunanlık var. Sebebini bilemem.

Anladım. Peki Yunanlık var mıdır? Asya değil ama genelde nedense çoğu Türkte yunanlık var. Sebebini bilemem.
Hocam ben DNA'nızı okuyamıyorum ki nereden bileyim. Yunanlık daha muhtemel. Yunanistan ve balkanlar bölgesi yüzyıllar boyu himayemizde kaldı sonuçta.

Ha birde tekrar şunu belirtmek istiyorum herhangi bir şekilde tamamen doğru olarak Etnik kökeninizin detaylarını öğrenseniz de bunun hayatınıza yapacağı etki tamamen sıfır olurdu.

Hocam ben DNA'nızı okuyamıyorum ki nereden bileyim. Yunanlık daha muhtemel. Yunanistan ve balkanlar bölgesi yüzyıllar boyu himayemizde kaldı sonuçta.
Anladım. O zaman sizi aydınlatmak için ailemde olan kısıtlı bilgiyi size sağlayayim; Baba tarafı kısıtlı olarak bilindiği üzere Macar içeriyor. Dedem zaten %50 Macarmış. Anne tarafında tek bilinen Çerkes ve Kafkas olmaları. Kafkas Türkmenleri de duymuştum hatta. Ancak daha gerisini bilmiyorlar. Buradan Asya'ya ne kadar kayar gider bilmiyoruz.

Ancak internetteki bilgiye göre, Macarlarda Doğu Asya genetiği görülüyormuş.

Benim ailemin yarısının kökleri de Bosna Hersek ve Kosova'ya dayanıyor yani %50 Boşnak'ım muhtemelen. E ne değişti şimdi.

Benim ailemin yarısının kökleri de Bosna Hersek ve Kosova'ya dayanıyor yani %50 Boşnak veya Arnavut'um muhtemelen. E ne değişti şimdi.
Hocam yanlış anlamayın ama Otizm ve DEHB resmi teşhisim var. İnsanlar beni tuhaf bulduklarında beni anlamaları için bunu söylüyorum ama genelde çoğu kişinin umrunda olmayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…