Sizce bende bir miktar Japonluk var mıdır?

Şimdi şöyle bir şey var ama; Afrikalılar, siyah ırklar zaten, Doğu Asyada etkileri büyük diye biliyorum. Çinlilerin kökeninin Afrika olduğu tespit edilmişti mesela. Japonlar, Koreliler içinde geçerli diye düşünüyorum.

Ayrıca senin videoda verdiğin örnek alakasız. Sen çizim olan bir karakter ile gerçek insanı kıyaslamaya kalkmışsın. Ben ise gerçek bir insan fenotipi üzerinden kıyaslama yaptım.

Senin attığın videonun alakasına istinaden o videoyu attım, alakasızlığını anlayın diye. Sırf iki fotoğraf ile anlaşılıp yorum yapılabilecek şey değil bunlar. Yorumlarımız zaten aşağı yukarı tahmin edilebilir zaten. Bence japonluk yoktur, benzemiyorsunuz. Yukarıda yaptığım açıklamada zaten hobilerinizin vs. ırkınızını değiştiremeyeceğini söyledim. Daha yorum yapacak bir şey göremiyorum, yeniden iyi Sosyaller diyorum.

Son düzenleme:
Neden benzetmediniz peki? Hem Japonyada çok farklı görünüşte insanlar var. Onlardan birine daha fazla da tutturabilir loto gibi.

Size başka bir fotoğraf daha atacağım:

Bu biraz eski foto, 2021'de çekmiştim sakallı asyalılar gibi olan fotom:

İfadeler: 439
Hocam bir şeyi çok merak ettim neden illa japon'a benzemek istiyorsunuz?
Japon olması şart değil, herhangi bir asya ülkesi de olabilir.

Hocam bir şeyi çok merak ettim neden illa japon'a benzemek istiyorsunuz?
Gelenekselliğe değer veriyorum. Kültürlerini seviyorum. 20-40 Yıl öncesi Türkiye gibi kalan gelenekseller daha yaygın asyada. Orta Asya da dahil. Gerçek aşk vardı, evlilikler yaygındı, gerçek aşkı bulmak vardı. Cinsellik odaklı değildi hiçbir şey. Herşey yerli yerindeydi. Taciz, tecavüz bunlar yaygın değildi. Huzur ve barış daha fazlaydı. Küfürler azdı vs vs... Ve kişiler arası sosyal toplumda saygı ve daha yüksek tölerans vardı.

Japon olması şart değil, herhangi bir asya ülkesi de olabilir.

Gelenekselliğe değer veriyorum. Kültürlerini seviyorum. 20-40 Yıl öncesi Türkiye gibi kalan gelenekseller daha yaygın asyada. Orta Asya da dahil.
Kültürlerini seviyorsan sev abi illa Japon olmana/benzemene gerek yok bence

Genel "uzak doğulu" kavramına bence uymuyorsunuz çünkü. Profesyonel insan yorumcusu ve analisti değilim ama kabataslak yorum yapabilirim herhalde. Ayrıca dediğim gibi onlara benzeseniz bile onlardan olacaksınız diye bir kaide de yok, Orta Asya'lı bir Türk de olabilirsiniz, Çinli de olabilirsiniz, Türkmen de olabilirsiniz.

Türkiye'de yaşıyorsunuz, Türkçe konuşuyorsunuz ve buranın kültürüyle büyüdünüz. Türkiye Türk'ü oluyorsunuz kabaca. Varsayımlar hakikate ulaştırmaz, bilimsel işlemler asıl sonucu gösterir. Kabaca yorum istiyorsanız çoğu herkes benim dediğimi diyecektir zaten.

Kültürlerini seviyorsan sev abi illa Japon olmana/benzemene gerek yok bence
Türk olduğumu düşününce kendimi nedense sıradan hissediyorum. Garibanlardan biri olmadığımı söylemek isterim. Sıradan olmayı sevmem, azınlıktan olmayı seviyorum.

Türk olduğumu düşününce kendimi nedense sıradan hissediyorum. Garibanlardan biri olmadığımı söylemek isterim. Sıradan olmayı sevmem, azınlıktan olmayı seviyorum.
Yahu Türkler niye sıradan olsun? Her milletin kendine has güzel, özel gelenekleri var. Türklerin kültürleri de efsane. Seninki biraz özentilik ve hoş değil.

Aslında Türk kültürüyle aram yok. Kültürsüz büyüdüm. Türk kültürüne ait birçok şeye ilgim olmadı. 2014 Yılında Tayvanlı bir aşığım oldu ve benle evlenmek istiyordu ve ben daha o zamanlar 15 yaşındaydım, evlenebilmek için yardım dilenirdim ama ailem izin vermedi ve beni Tayvana götürmedi... Hayatım mavholdu kısaca... Şu an 24 yaşındayım, hala yalnız kalmaktan nefret ediyorum. Her çocuk aynı değildir, bunu anlatamıyoruz batılılaşmış kafalara... Ben farklı bir çocuktum, bana özel yasalar, kurallar sunulmadı Türkiye'de!

Yahu Türkler niye sıradan olsun? Her milletin kendine has güzel, özel gelenekleri var. Türklerin kültürleri de efsane. Seninki biraz özentilik ve hoş değil.
Türk kültürü diyince aklıma arap gibi şarkılar, burnumuzun dibinde "İyi günde, kötü günde söz verdik ikimizde" denen hiç sevmediğim türk pop şarkılarını gümbür gümbür çaldıkları ve bana kendi ülkem Orta Asya ülkesiymiş gibi değil, daha çok Orta Doğu ülkesiymiş gibi hissettirdiği için olabilir mi? Türk yemekleri haricinde hiç alakam yok türk kültürüyle. İlgimi çekmiyor. Normalde türkiyede bol bol ormanlık alanlarda lokantalarımız olmalıydı, Orta Asya ülkeleri gibi olmalıydık en azından, özbek mantısı yapan özbekleri ülkemizde yaygın görebilmeliydik, ülkemizde bolca Orta Asyadan ve Doğu Asyadan göçmen almalıydık normalde biz. Suriyeliler değil... Mesela, yanaklarımı sıkan çekik gözlü teyzeler olacaktı, bana özbek mantısı hazırlayıp, tahta masanın önüne koyacaklardı, bol ağaçlı alanda dışarıda masada yiyecektim onu. Böyle olmalıydık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…