Makaleler
62
Yer
Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
Rakibimiz falan ama bir yandan da üzülüyorum adamlara. Kaç sezondur doğru düzgün bir şey yapabildikleri yok. Hâlâ transfer yapılmadı bildiğim kadarıyla. Sizce düzelir mi bu takım? Yapılması gereken transferler neler sizce?

Bana göre ilk Sergen Yalçın gönderilmeli ve daha deneyimli, üst seviye kulüpleri çalıştırmış bir hoca getirilmeli. Xavi, Xabi Alonso, Ruben Amorim, Igor Tudor gibi boşta isimler var. Kaleci transferi, kanat transferi ve forvet transferi kesinlikle lazım.

Rakibimiz falan ama bir yandan da üzülüyorum adamlara. Kaç sezondur doğru düzgün bir şey yapabildikleri yok. Hâlâ transfer yapılmadı bildiğim kadarıyla. Sizce düzelir mi bu takım? Yapılması gereken transferler neler sizce?

Bana göre ilk sergen yalçın gönderilmeli ve daha deneyimli, üst seviye kulüpleri çalıştırmış bir hoca getirilmeli. Xavi, xabi alonso, ruben amorim, ıgor tudor gibi boşta isimler var. Kaleci transferi, kanat transferi ve forvet transferi kesinlikle lazım.

Sergen halen iyidir. Oyuncularda iş yok bu sezon. Yeni gelen Asllani sayesinde Beşiktaş adamakıllı orta açabilen oyuncusu oldu. Sadece kadro dağılımı sıkıntılı, bir de yönetim. Sergen'in eline iyi kadro geçerse sıkıntı olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asla GS-FB seviyesine yetişemez. Adam akıllı teknik direktör bulamıyorlar ki takımda denge olsun. En basitinden, genç bir teknik direktöre, altyapıya ve 20 yaş altı oyunculara yönelmeleri gerekiyor bir süre. Adamların ne kadrosu sabit duruyor ne de teknik ekibi. Yönetim desen zaten yok. Devletin yerinde olsam kayyım atar, kulübü düzeltir sonra taraftara devrederim xd.

Sergen halen iyidir. Oyuncularda iş yok bu sezon. Yeni gelen Asllani sayesinde Beşiktaş adamakıllı orta açabilen oyuncusu oldu. Sadece kadro dağılımı sıkıntılı, bir de yönetim. Sergen'in eline iyi kadro geçerse sıkıntı olmaz.
Ben Sergen'in Beşiktaş için uygun olduğunu düşünmüyorum. Dediğim isimlerden birinin gelmesi daha iyi olabilir. Sergen'den kat kat daha deneyimli hocalar bunlar. Daha iyi top oynatır.

Ben Sergen'in Beşiktaş için uygun olduğunu düşünmüyorum. Dediğim isimlerden birinin gelmesi daha iyi olabilir. Sergen'den kat kat daha deneyimli hocalar bunlar. Daha iyi top oynatır.
Sergen düzgün bir TD olsaydı Rafa muhtemelen şu an halen takımdaydı. Sergen'in dönemi geçti artık.

Ben tartışmasız sergenin yanındayım. Ama Beşiktaşlı olsaydım basta istediğim şey yönetimin istifa etmesi olurdu.