Yani genel olarak Allah'la ilgili paylaşımlar savunma sanayi dışında bir şey göremedimde dolaşdığım halde yani çeşitlilik var mı yoksa bir rastlantımı bu?

Biraz öyle hocam ama hepsi değil tabii... Size bi'tık fazla denk gelmiş.

Ama bazı at gözlüklüler var ki bunlardan uzak durmak lazım. Adama "Bir Türk vatandaşı ülkesinin iyiliğini öncelerse, önceliği kendi ülkesine verirse; bu vatandaşın dini tercihinin bir önemi yoktur." diyorum. Adam bana "Sen Din düşmanısın, Yahudi destekçisisin." diye iftira atıyor. Bu tipler kendinden olmayanlara direkt yaftayı yapıştırıyorlar.

Ama dediğim gibi kayıt olduğumdan itibaren 160 yorum yapmıştım ve %95'i eleştirel muhalif yorumlardı. Bizzat Selçuk Bayraktar'ın paylaşımlarına da muhalif yorum yazmıştım. Hiçbirine müdahale edilmedi.

Bi'de şimdi hatırladım. Orman yangınlarının en hararetli saatlerinde Gazze - Filistin paylaşımı yapan akıl yoksunları vardı. Bunlarla da epey tartıştım.

Şimdi bu kafa yapısındaki adamla benim oyum nasıl aynı tutuluyor, anlamak güç :D.

Biraz öyle hocam ama hepsi değil tabii... Size bi'tık fazla denk gelmiş.

Ama bazı at gözlüklüler var ki bunlardan uzak durmak lazım. Adama "bir Türk vatandaşı ülkesinin iyiliğini öncelerse, önceliği kendi ülkesine verirse; bu vatandaşın dini tercihinin bir önemi yoktur." diyorum. Adam bana "sen din düşmanısın, yahudi destekçisisin." diye iftira atıyor. Bu tipler kendinden olmayanlara direkt yaftayı yapıştırıyorlar.

Ama dediğim gibi kayıt olduğumdan itibaren 160 yorum yapmıştım ve %95'i eleştirel muhalif yorumlardı. Bizzat Selçuk Bayraktar'ın paylaşımlarına da muhalif yorum yazmıştım. Hiçbirine müdahale edilmedi.

Bi'de şimdi hatırladım. Orman yangınlarının en hararetli saatlerinde gazze - filistin paylaşımı yapan akıl yoksunları vardı. Bunlarla da epey tartıştım.

Şimdi bu kafa yapısındaki adamla benim oyum nasıl aynı tutuluyor, anlamak güç :D.

Orman yangınları yokken de yapılıyor? Filistin paylaşımını bile kötü yanını bulmuşsunuz ya helal olsun. Sanki sadece yangın saatinde paylaşılmış gibi lanse etmeye devam edin. Yangın yokken kimse Filistin için yürüyüş yapmıyor muydu? Gönderi paylaşmıyordu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani genel olarak Allah'la ilgili paylaşımlar savunma sanayi dışında bir şey göremedimde dolaşdığım halde yani çeşitlilik var mı yoksa bir rastlantımı bu?

Cunku iktidarin yaptigi bir hizmet. Tabii ki iktidar yanlilari orada hesap acmistir ve muhalifler acmamistir. Ulkemizde faydali faydasiz ayrimi yok. Benim partim senin partin ayrimi var. Iktidar iyi bir sey yapsa da kotu bir sey yapsa da muhalifler begenmeyip camur atar. Iktidar iyi bir sey yapsa da kotu bir sey yapsa da yandaslar sorgulamaz destekler. Bu boyle bu ulkede. Bu yuzden uygulamada yandaslarin hesaplari bol. Muhalif yok. Bu paylasimlarin cogunlukta olmasi gayet normal. Hicbir seyi gstermez uygulamanin bu sekilde olmasi. Ayrica benim ozel bilgilerim Amerikaya gidecegine Trump'in eline gececegine Turkiyeye gitsin Tayyip'in eline gecsin.

Cunku iktidarin yaptigi bir hizmet. Tabii ki iktidar yanlilari orada hesap acmistir ve muhalifler acmamistir. Ulkemizde faydali faydasiz ayrimi yok. Benim partim senin partin ayrimi var. Iktidar iyi bir sey yapsa da kotu bir sey yapsa da muhalifler begenmeyip camur atar. Iktidar iyi bir sey yapsa da kotu bir sey yapsa da yandaslar sorgulamaz destekler. Bu boyle bu ulkede. Bu yuzden uygulamada yandaslarin hesaplari bol. Muhalif yok. Bu paylasimlarin cogunlukta olmasi gayet normal. Hicbir seyi gstermez uygulamanin bu sekilde olmasi. Ayrica benim ozel bilgilerim Amerikaya gidecegine Trump'in eline gececegine Turkiyeye gitsin Tayyip'in eline gecsin.
Ozaman AKP varken AKP'li olmak CHP varken CHP'li olmak en iyisi.

Bizim ülkemizde iktidar destekli olmayan bir sosyal medya uygulamasının çıkıp büyümesi imkansız. Çünkü kendilerine ters düşeceği için bir şeyi bahane edip kapatırlar, medya'da olduğu gibi. Gerçekten tarafsız şekilde destek verilse bizim Türk yazılımcılar da yapar güzel programlar.

Bizim ülkemizde iktidar destekli olmayan bir sosyal medya uygulamasının çıkıp büyümesi imkansız. Çünkü kendilerine ters düşeceği için bir şeyi bahane edip kapatırlar, medya'da olduğu gibi. Gerçekten tarafsız şekilde destek verilse bizim Türk yazılımcılar da yapar güzel programlar.

Iktidar destekli bir uygulamanin buyumesi de cok zor. Threadsi hatirlayin. Kac kisi kullaniyor bugun? Facebook bile tarih oldu. NewPipe YouTube'dan cok daha iyi ozelliklere sahip olmasina ragmen kac kisi NewPipe'in adini biliyor? Daha bir suru boyle arkasinda buyuk isimler oldugu halde basarisiz olan uygulama vardir.

Iktidar destekli bir uygulamanin buyumesi de cok zor. Threadsi hatirlayin. Kac kisi kullaniyor bugun? Facebook bile tarih oldu. NewPipe YouTube'dan cok daha iyi ozelliklere sahip olmasina ragmen kac kisi NewPipe'in adini biliyor? Daha bir suru boyle arkasinda buyuk isimler oldugu halde basarisiz olan uygulama vardir.
İnsanların alıştığı uygulamalar olduğu için alternatiflere yönelmek zor geliyor.

Newpipe YouTube'a bir alternatif değil ki :D Youtube premium özelliklerinin bir kısmını içinde barındıran bir istemci sadece. Facebook'un tarih olmasının sebebi de artık günümüze ayak uyduramaması sadece. Threads ise bambaşka bir mevzu.