Sizce en güvenilir otomobil ülkesi hangisi?

• Almanya

• Japonya

• Amerika

• Fransa

• Güney Kore

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Bu işin zirvesi Almanya ve İtalya'dır. Onlardan sonra Japonya ve Güney Kore gelir. Marka değerine göre konuşursak artık işin içinde Tesla da var.

Alman araclarin eskisi gibi olmadigi bu kadar ortadayken nasil Alman denebiliyor? VW'nin tum Dunya'da pazar kaybi ortada. Yazilimsal sorunlarina girmiyorum bile. Keza Audi'de ayni zaten. Mercedes'e hic girmiyorum yazilimsal sorunlardan tutun da malzeme - iscilik sorunlarina kadar her sey var. Premium segmenti birakt orta segmentte bile gormek istemeyecegin hatalar. Italya'da zaten super sport araclari ayiriyorum standart araclari Japon araclariyla karsilastirmaya bile sokmam.

Alman araclarin eskisi gibi olmadigi bu kadar ortadayken nasil Alman denebiliyor? VW'nin tum Dunya'da pazar kaybi ortada. Yazilimsal sorunlarina girmiyorum bile. Keza Audi'de ayni zaten. Mercedes'e hic girmiyorum yazilimsal sorunlardan tutun da malzeme - iscilik sorunlarina kadar her sey var. Premium segmenti birakt orta segmentte bile gormek istemeyecegin hatalar. Italya'da zaten super sport araclari ayiriyorum standart araclari Japon araclariyla karsilastirmaya bile sokmam.
Bakın mekanik olarak baktığımız zaman katılıyorum ama marka değeri diye birşey var. Burada Asya kıtası namına Toyota, Honda ve Hyundai üçlüsünü ele alabiliriz. Diğer tarafa baktığınızda marka değeri olarak terazi daha asır basıyor. 2026 marka değeri ve borsa değerlerine gözatınız ne demek istediğimi veriler daha açık şekilde ortaya koyuyor.

Konu güvenilirlik ise kesinlikle japon, keza bende oyumu japondan yana kullandım lakin mevzu zirve ise konunun dışına çıktığımızdan dolayı Almanya ve İtalya burada ağır basacaktır.