Hangi konuda en iyi? Kalite mi? Konfor mu? Sürüş mü? Pist performansı mı? Hızlanma mı? Son hız mı? Yol tutuş mu? Tasarım mı? Fiyat fayda oranı mı? Mühendislik mi? Kriterlere göre bile en iyi kavramı da sürekli değişken, bu yıl bir kriterde en iyi olan sonraki yıl ya da modelde o düzeyde olmayabiliyor.

Şu anda sanırım kalite ve konforda muhtemelen Rolls Royce.

Sürüş keyfi çok kişiye özel bir his ama bana göre sanırım MX-5 olurdu. Hafif, sürüşü kolay, virajda tam potansiyeli kullanabiliyorsun.

Pist performansında ve muhtemelen yol tutuşunda da AMG One.

0-100 hızlanma konusunda Rimac Nevera.

Son hızda Bugatti Chiron Supersport 300+ modeli.
Yorumu görünce aklıma Audi'nin reklamı geldi. 4 tane anahtar; Volvo, Alfa Romeo, BMW, Mercedes. Anahtarların halkaları Audi logosunu çıkarıyordu. Ne reklamdı be ❤️‍🔥

Rakip firmalar arasında çok güzel reklamlı atışmalar oluyordu eskiden. :)
Mercedes'in BMW'ye 50 yıl rekabet reklamı, BMW'nin E39 M5 reklamı, Audi'nin 4 halka reklamı, Mercedes'in tavuklu reklamına Jaguar'dan kedi refleksleri ile yanıt gelmesi... Çok var böyle tatlı atışmalar.

Her zaman Alman makinelerini sevmişimdir. BMW, Audi, Mercedes ve VW eski kasa modelleri çok hoşuma gidiyor. JDM arabalarına ısınamadım hiç.

Supra hiçbir zaman iyi bir araba olmadı.
Bu konuda katılmıyorum, Supra A80 kasası kendi dönemi ve sınıfı içinde iyi bir araba.

R34 gibi daha sonra çıkmış daha teknolojik ve farklı sınıf arabalarla kıyaslayanların hatası var. Birisi elektronik sistemlerin olmadığı dönem geliştirilmiş bir araba, diğeri elektronik sistemleri ve daha yüksek teknolojisi olan sonraki dönemin arabası.

Bu konuda katılmıyorum, Supra A80 kasası kendi dönemi ve sınıfı içinde iyi bir araba.

R34 gibi daha sonra çıkmış daha teknolojik ve farklı sınıf arabalarla kıyaslayanların hatası var. Birisi elektronik sistemlerin olmadığı dönem geliştirilmiş bir araba, diğeri elektronik sistemleri ve daha yüksek teknolojisi olan sonraki dönemin arabası.

Haklisiniz. Ama 12 yaslarin abarttigi kadar iyi bir araba olmadigi konusunda hemfikirizdir.

Haklisiniz ama 12 yaslarin abarttigi kadar iyi bir araba olmadigi konusunda hemfikirizdir.
Neye göre kıyasladığına göre değişir. Supra kendi pazarı olan, kendi pazarının gereklerini karşılamak için tasarlanan bir araba. 12 yaş grubu ya da fanatik grubu bir arabayı olması gerekenden fazla büyütüyor diye o arabanın kötü olduğu anlamına da gelmiyor.

Neye göre kıyasladığına göre değişir. Supra kendi pazarı olan, kendi pazarının gereklerini karşılamak için tasarlanan bir araba. 12 yaş grubu ya da fanatik grubu bir arabayı olması gerekenden fazla büyütüyor diye o arabanın kötü olduğu anlamına da gelmiyor.

Otomobile kotu demiyorum zaten. Abartiliyor diyorum.