Hocam aslında bu biraz da bölgeden bölgeye değişiyor Muş Yandex Binge göre görece daha iyi sonuç veriyor çünkü Türkiye'ye yatırım yapıyor ama mesela Amerika da tam tersi. Zaten Yapay zeka Yandex tede var ama Rusya ve Türkiye gibi yerlerde vardi sadece ama Bing her bölgede aynı özellikler ayrımcılık yok.Bing kullanılmaz. Doğru düzgün sonuçlar çıkmıyor. Aradığın şeyi bulamıyorsun. Yandex ve Google iyidir.
Detaylar
Kim cevapladı?AI değil mi direkt. Pro sürümü var AI olarak kullanıyorum. Bing.
Ben buluyorum ekşi gibi boş siteleri de vermiyor ararkenBing kullanılmaz. Doğru düzgün sonuçlar çıkmıyor. Aradığın şeyi bulamıyorsun. Yandex ve Google iyidir.
Teşrinievvel
Uzman
Kagi ve motor olmasa da GPT.
Mr.Patrick Jane
Uzman
Brave Search elbette hem Reddit sonuçlarını kategorilere ayrıştırılmış şekilde gösteriyor hem Perplexity Pro Search benzeri detaylı yapay zeka arama motoru var pek çok konuda yardım sağlıyor, ücretli aram motorlarında bulunan (mesela Kagi) arama sonucundaki web sitelerini filtreleme gibi harika özellikleri var üstelik reklamsız ve ücretsiz.
Mr.Patrick Jane
Uzman
Hocam Brave serach'ü ana sayfadaki arama çubuğu kısmına ek bir arama motoru olarak ekleyin bence, en azından yapay zeka ile ilgili yardım almak için hızlıca kullanabilirsiniz Reddit'de falanda arama yapıyor sorun çözümlüleri için kullanılabilir.Brave tarayıcı kullanıyorum ve Brave arama motorunu denedim ama alışmışız bir kere, onunla geldim onunla giderim. Google.
Yeni konular
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-