CarrefourSA.
Koton.
Boyner.
Roblox Robux.
League of Legends RP.
Diablo.
Overwatch parası.
Hayır kurumlarına bağış vb.
Daha detay icin bakabilirsiniz.
Yurt dışında ücretsiz Game Pass Xbox Store parası marketlerde, yemek siparişi için bakiye falanda veriyor ama bizde yok maalesef. Bir de carrefour hediye çeki iyi çalışmıyor çalışanlara özel verilen bir kod galiba onu aktif etmek için SMS onayı falan yapmak lazım, carrefour a kullanmaya gittiğimde 3 kasiyer bilemedi mağaza müdürü geldi o da 2-3 yeri aradı bir web sitesinde üzerinden aktif edip anca zar zor kullanabildim bir de kodun yazdığı PDF dosyasını yazıcıdan çıktı almanız lazım ve görevliye vermeniz lazım yoksa geçerli olmuyor.

Yurt dışında ücretsiz Game Pass Xbox Store parası marketlerde, yemek siparişi için bakiye falanda veriyor ama bizde yok maalesef. Bir de carrefour hediye çeki iyi çalışmıyor çalışanlara özel verilen bir kod galiba onu aktif etmek için SMS onayı falan yapmak lazım, carrefour a kullanmaya gittiğimde 3 kasiyer bilemedi mağaza müdürü geldi o da 2-3 yeri aradı bir web sitesinde üzerinden aktif edip anca zar zor kullanabildim bir de kodun yazdığı PDF dosyasını yazıcıdan çıktı almanız lazım ve görevliye vermeniz lazım yoksa geçerli olmuyor.
Hocam teşekkürler bilgilendirme için aklıma sorular takıldı
1-Sadece PDF çıktı ile mi gidecem (benjm bildiğim herhalde Binge kayıtlı olduğum outlook eposta kutuma gelecek pdf kod)
SMS nasıl gelecek onu anlamadım
2-Adama outlook epostama gelen CarrefourSA ile ilgili kodu göstersem kabul etmez mi? muhtemelen barkod falan var belki okutur.

Hocam teşekkürler bilgilendirme için aklıma sorular takıldı.
1-sadece PDF çıktı ile mi gideceğim (benjm bildiğim herhalde Bing'e kayıtlı olduğum Outlook e-posta kutuma gelecek PDF kod)
SMS nasıl gelecek onu anlamadım.
2-adama Outlook epostama gelen CarrefourSA ile ilgili kodu göstersem kabul etmez mi? Muhtemelen barkod falan var belki okutur.
Outlook hesabına kod ödülün PDF dosyasını almak için geliyor dosyayı WhatsApp'tan kendime attım internet kafeden çıktı çıkarttım devamı da var, çıktıyı aldıktan sonra 1 sayfa kocaman bir çıktı ile gittim CarrefourSA'ya müdür 4-5 yeri aradı en son "çalışanlara ikramiye veriliyor bunlar sen nasıl buldun bunu" dedi bende durumu anlattım Microsoft Rewards falan diye, bir web sitesi söyledi oradan telefon numaramı girdim kod geldi sonra kullanabildim çok uğraştırıcı siteyi unuttum şimdi, bir de alkol ve sigarada geçmiyor.

Google, sadece arama motoru değil bulut servislerinde de rakipsiz.

Geçen çıkardıkları yapay zeka modeli de ortalığı yıktı geçti.

Google her zaman en iyisini yapar.

DuckDuckGo ama son zamanlarda biraz sonuçlarını sevmemeye başladım; fakat arama ile ilgili ayrıca bir işim olmadığı için pek de dikkate almıyorum. Arama motoru seçimini gizlilik odaklı ve yormayacak bir arama motoru olsun olarak bakıyorum. Bu da DuckDuckGo'yu iyi kılıyor. İleriki zamanlarda belki başka bir arama motoruna geçerim. Kendi sunucunuzu alıp kurabileceğiniz arama motorları var; belki onları kullanırım. Sunucu alıp kullanırsam, onda da sunucuyu public açık yaparım yüksek ihtimalle.
Hocam gizlilik odaklı olarak Ecosia önerebilirim.