Hem deli dolu hem de yeri geldiğinde çok sakin bir karakter. Hem psikopat bir katil hem de merhametli ve ponçik bir kediye dönüşebiliyor. Birçok kişilik tek bedende bulunuyor. Diğer GTA karakterleri de elbette çok keyifli ama onlar genelde tek bir kişiliği yansıtıyor. Oysaki bu herif ile oynarken kendini birçok kişilikte bulabiliyorsun. Bu da bende bir merak uyandırıyor ve oynarken daha çok keyif almamı sağlıyor.Peki Trevor'ın sizin için ilgi çekici kılan nedir hocam sormak gerekirse?
Detaylar
Kim cevapladı?Kendisinin yeri GTA evreninde ayridir da ben birazcik da medyanin sisirmesine gittigini düsünüyorum öznel olarak. Yoksa yine saglam bir karakter o baska.Görünüşe göre Tommy Vercetti sevenler azalmış yıllar geçtikce.
- Makaleler
- 66
O yan karakterlere giriyor.Bir de seçeneklerde Lamar olsaydı ona da oy vermeyi düşünebilirdim.
Joseph Joestar 2
Uzman
Benimde ilgimi çekiyo çünkü deli ukala biri.Ahahahaha kendi mesajıma gülen tek kişiyim.Peki Trevor'ın sizin için ilgi çekici kılan nedir hocam sormak gerekirse?
Düzenledim ha yanlış yazmışım bir kısmı.
The NM
Çalışkan
Hocam o Dutch'a benzeyen adam banka soyguncusu bu arada, polis değil. O adamın baş kötü karakter olacağını düşünüyorum hikayede.CJ ve Niko arasında kaldım. GTA 6 da başrol 2 karakter nedense akılda kalıcı olmayacak hissi veriyor. Dutch a benzeyen polisi daha çok seveceğim kesin![]()
The Semih 107
Üstün
- Makaleler
- 1
Hocam o Dutch'a benzeyen adam banka soyguncusu bu arada, polis değil. O adamın baş kötü karakter olacağını düşünüyorum hikayede.
GTA 6 da kötü karakter daha çok sevilecek o zaman
2
29422
Ziyaretçi
Trevor çok kafa adam ya.
Yeni konular
-
-
-
-
Acer Predator Helios Neo 16 laptopun sıcaklık değerleri normal mi?
- yusufdakarsu
-
-
-
-