En iyi GTA karakteri

• Oy verenlerin toplamı
    43
Trevor'ın bu kadar sevileceğini hiç düşünmezdim doğrusu. Ayrıca en çok oyu CJ'den beklerdim ben ama bu kadar az oy alması şaşırttı. Sanırım bu sitede CJ ve Tommy hayranı çok yok. Keza Franklin'in de bir oy bile almaması çok garip. :D

Hocam eğlenceli karakter şüphesiz ama fazla karikatür değil mi ya? Niko gibi karakterler daha gerçekçi ve daha empatik geliyor.

Bence GTA serisindeki karakterlerin hiçbirinde çok iyi yazılma olayı yok. Asıl olaylarının ikonik olmaları olduğunu düşünüyorum. Birini seçsem favori GTA oyunumdan ve en ikonik olduğundan dolayı cj derim.

Bence GTA serisindeki karakterlerin hiçbirinde çok iyi yazılma olayı yok. Asıl olaylarının ikonik olmaları olduğunu düşünüyorum. Birini seçsem favori GTA oyunumdan ve en ikonik olduğundan dolayı cj derim.
Dostum Niko Bellic neredeyse Arthur Morgan kadar iyi yazılmış bir karakter. Dramatik geçmişi, monologları, ve kendine has felsefesi ile yeterince iyi yazılmış gerçekçi bir karakter. Tabiki de diğer karakterler daha çok ikonik, havalı, uçuk kaçık, ve eğlenceli olmalarından dolayı çok seviliyor ama Niko öyle değil.

Dostum niko bellic neredeyse Arthur Morgan kadar iyi yazılmış bir karakter. Dramatik geçmişi, monologları, ve kendine has felsefesi ile yeterince iyi yazılmış gerçekçi bir karakter. Tabii ki de diğer karakterler daha çok ikonik, havalı, uçuk kaçık, ve eğlenceli olmalarından dolayı çok seviliyor ama niko öyle değil.

GTA 4'e 5 kere falan başladım ama bir türlü sardıramadım ona yorum yapamam zaten niko ikonik değil diğerleri kadar.