Sizce en iyi GTA karakteri hangisi?

En iyi GTA karakteri

• Oy verenlerin toplamı
    43
Peki Trevor'ın sizin için ilgi çekici kılan nedir hocam sormak gerekirse?
Hem deli dolu hem de yeri geldiğinde çok sakin bir karakter. Hem psikopat bir katil hem de merhametli ve ponçik bir kediye dönüşebiliyor. Birçok kişilik tek bedende bulunuyor. Diğer GTA karakterleri de elbette çok keyifli ama onlar genelde tek bir kişiliği yansıtıyor. Oysaki bu herif ile oynarken kendini birçok kişilikte bulabiliyorsun. Bu da bende bir merak uyandırıyor ve oynarken daha çok keyif almamı sağlıyor.

Görünüşe göre Tommy Vercetti sevenler azalmış yıllar geçtikce.

CJ ve Niko arasında kaldım. GTA 6 da başrol 2 karakter nedense akılda kalıcı olmayacak hissi veriyor. Dutch a benzeyen polisi daha çok seveceğim kesin

CJ ve Niko arasında kaldım. GTA 6 da başrol 2 karakter nedense akılda kalıcı olmayacak hissi veriyor. Dutch a benzeyen polisi daha çok seveceğim kesin
Hocam o Dutch'a benzeyen adam banka soyguncusu bu arada, polis değil. O adamın baş kötü karakter olacağını düşünüyorum hikayede.

Hocam o Dutch'a benzeyen adam banka soyguncusu bu arada, polis değil. O adamın baş kötü karakter olacağını düşünüyorum hikayede.

GTA 6 da kötü karakter daha çok sevilecek o zaman

Niko ve Tommy arasında kaldım ancak Tommy Vercetti diyeceğim. İlk oynadığım oyun olmasından ötürü bu seçimi yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…