En iyi flagship (prestijli) oyuncu markası sizce hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    38
Değişir. Fare olarak WL Mouse Sword X kullanıyorum. Razer, ASUS vs. kullandım ama ben WL Mouse markasını daha çok seviyorum fare için.

Bunun dışında SteelSeries seviyorum ama gördüğüm kadarıyla bir 10 yıl öncesi kadar kaliteli değil SteelSeries de.

Ekipmanlarımın çoğu SteelSeries ve klavye olarak malzeme kalitesi falan gayet iyi fakat mouse konusunda aynı yorumu yapamayacağım.

Parça parça bakmak lazım, mouse için Fantech/Lamzu/Ninjutso öne çıkıyor. Klavyede Wooting gibi bir dev öne çıkıyorken kulaklıkta durumlar çok değişiyor.

Parça bazında marka seçmeyi mantıklı bulduğum için pek şu diyemiyorum. Ama genel olarak alacak olsam SteelSeries başarılı. Corsair da iyidir ama yazılımı dışında.

Wooting var oda sadece klavye üretiyor.
Bu mantık yanlış. Mercedes de sadece araba üretiyor. Aynı zamanda dışarıdan da parça alıyor mesela enjektör gibi. Büyük firmalar birbirlerinden ve küçük firmalardan parça veya komple ürün alabilir.

ASUS ROG serisi, Razer, SteelSeries ve eskiden Corsair ederinden çok daha pahalıya satılıyordu ve satılıyorlar.

Ben Viper V3 Pro faresini kullandım, daha sonra beğenmedim iade ettim WL Mouse Sword X aldım. 3950 HS (en üst düzey sensör var) fare aşırı iyi malzeme kalitesi olarak. Şimdi üzerinde ASUS veya Razer yazmıyor diye kötü değil. @SF26 haklı kısaca ve söylediklerine katılıyorum.

Bu mantık yanlış. Mercedes de sadece araba üretiyor. Aynı zamanda dışarıdan da parça alıyor mesela enjektör gibi. Büyük firmalar birbirlerinden ve küçük firmalardan parça veya komple ürün alabilir.

ASUS ROG serisi, Razer, SteelSeries ve eskiden Corsair ederinden çok daha pahalıya satılıyordu ve satılıyorlar.

Ben Viper V3 Pro faresini kullandım, daha sonra beğenmedim iade ettim WL Mouse Sword X aldım. 3950 HS (en üst düzey sensör var) fare aşırı iyi malzeme kalitesi olarak. Şimdi üzerinde ASUS veya Razer yazmıyor diye kötü değil. @SF26 haklı kısaca ve söylediklerine katılıyorum.
Ben Flagship markalar ile ilgili bir soru sordum anketin üstüne bakmadin mi? bence bu forumun yarisi flagship ne demek bilmiyor.

Cevaplar illaki subjektif olacaktır "Sizce" yazdım zaten. Wooting , Wlmouse iyi fakat flagship markalar değil.