demjr

Becerikli
Açıkçası direksiyon setine 30 bin TL civarı bir bütçe ayırdım; planlamamı direksiyon seti için 22 bin, el freni ve vites için 8 bin, debriyaj içinse 3 bin TL olacak şekilde yaptım. Çevre birimlerinde ise klavyede Hi75C, mouseta Leviathan V4 modellerini tercih ettim. Tüm bunları ATK Sky mouse pad ve Fifine H19 kulaklık ile tamamladım. Sizce bu bütçeyle daha iyi ekipmanlar dizebilir miydim?

Hocam, Fifine H19 daha iyi dediler Cloud 3 S'ten. Ben birde genel olarak rahatsız olmuyorum kablosuzdan o yüzden tercih ettim hocam yoksa Cloud 3 gerçekten güzel kulaklık.

Hocam, Leviathan V4 daha iyi dediler Atk'dan doğru mu? Benim bir bilgim yok gerçekten. İşlemci olarak vesaire daha iyiymiş.

Mouse ve klavye olarak daha iyi bir tercih olmazdı yeterlidir yani.
Teşekkürler hocam, şu an kulaklık kısmında takıldım diyebilirim.

Hocam, Fifine H19 daha iyi dediler Cloud 3 S'ten. Ben birde genel olarak rahatsız olmuyorum kablosuzdan o yüzden tercih ettim hocam yoksa Cloud 3 gerçekten güzel kulaklık.

Hocam, Leviathan V4 daha iyi dediler Atk'dan doğru mu? Benim bir bilgim yok gerçekten. İşlemci olarak vesaire daha iyiymiş.

Teşekkürler hocam, şu an kulaklık kısmında takıldım diyebilirim.
Tercihlerinizin hepsi 10 numara 5 yıldız. Kulaklıkta da kablodan rahatsız olmazsanız o kulaklık daha iyi performans verecektir zaten. Sanırım direksiyon seti harici hep bir arkadaşla benim önerdiğim şeyler sanırsam

Optik encoder avantajı var Leviathan'da tercih meselesi, biraz optik encoder bataryadan daha önemli görüyorum şahsen.

Tercihlerinizin hepsi 10 numara 5 yıldız. Kulaklıkta da kablodan rahatsız olmazsanız o kulaklık daha iyi performans verecektir zaten. Sanırım direksiyon seti harici hep bir arkadaşla benim önerdiğim şeyler sanırsam

Optik encoder avantajı var Leviathan'da tercih meselesi, biraz optik encoder bataryadan daha önemli görüyorum şahsen.
Hocam, bana tercih ettiğiniz her şey çok iyi zaten. Ben sadece acaba ekipmanlardan mı kısıyorum dedim.