En iyi flagship (prestijli) oyuncu markası sizce hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    38
Hiçbiri. Artık bu markaların birçok ürünü sorunlu ve genel olarak kalitesiz ürünler. Artık bu markaların zamanları geçti. Yerlerine Lamzu, ATK, VXE, VGN, Ajazz, e yooso ve MCHOSE gibi markalar geldi.
Flagship, yani en üst tanınan markalar diyorum beğenmiyorsan en az sevmediğini işaretleyebilirsin.

Ajazz Eyooso Mchose açıkçası Razer Asus Logitech ile yarişabileceğini sanmiyorum.

Lamzu iyi fakat sadece fare nadiren klavye üretiyor.

Hepsinin birbirinden güzel ürünleri var. Seçmek biraz zor :D. Biraz düşünecek olursam, ASUS derim.

Turbox'un üzerine marka tanımam.

Cevaplar illaki subjektif olacaktır "Sizce" yazdım zaten. Wooting , Wlmouse iyi fakat flagship markalar değil
Anket açıyorsan eğer konulmayan markalar için tepki alırsın elbet. Kaç kişi Lamzu, ATK vs. yazmış. ASUS, Razer, SteelSeries bunların klavye ve fare işinde zamanları geçti. Flagship kelimesini kullanarak kendini haklı çıkartamassın. Kolay gelsin.

Ben Flagship markalar ile ilgili bir soru sordum anketin üstüne bakmadin mi? bence bu forumun yarisi flagship ne demek bilmiyor.

Cevaplar illaki subjektif olacaktır "Sizce" yazdım zaten. Wooting , Wlmouse iyi fakat flagship markalar değil.
O zaman flagship yazıyorsan bunu mouse/klavye/kulaklık olarak 3 ayrı konu şeklinde açmalıydınız hocam.
Bu şekilde tekel markalar dışında bir şey söylemek zorlaşıyor.

Çoğu markadan ekipman deneyimledim. Sadece SteelSeries farede sorun yaşadım. Ama araştırıp almamıştım biraz da benim hatam. Hepsi iyi fakat ASUS daha iyi bana göre.

Wraith'deki ürünleri tercih ediyorum mouse, mousepad, klavye için. Ama kulaklık açısından Steelseries tercih ederim.