Fransa'da yapılan eylem gibi olmasını isterdim.
Eğitimli, zeki, çalışkan, Avrupa değerlerini paylaşan, hakkını savunan ve içinde bulunduğumuz çağı açan Fransız milleti ile genellikle din ile kontrol edilen Türk milleti bir değil maalesef. Türkiye ancak geriye gidiyor çünkü hakkını savunanlara destek çıkan çok az insan var. YouTube yasaklansa kimse eylem falan yapmaz, alternatif yollardan yaşamaya devam etmeye çalışır.

Kolay değil YouTube'u kapatmak. Google sinirlenip ülkeden çekiliyoruz dese hayatımız kayar. Kimsenin gücü yetmez şu an bunu yapmaya.
Tabii. Bak mesela benim okuduğum okulun kullandığı sistemlerin yarısı Google'ın sistemlerinden oluşuyor. Google çekilse teknoloji konusunda kriz çıkar ülkede. Öyle kolay kolay kapatmazlar bence ama ne yaparlar yine, bilemeyiz.

Eğitimli, zeki, çalışkan, Avrupa değerlerini paylaşan, hakkını savunan ve içinde bulunduğumuz çağı açan Fransız milleti ile genellikle din ile kontrol edilen Türk milleti bir değil maalesef. Türkiye ancak geriye gidiyor çünkü hakkını savunanlara destek çıkan çok az insan var. YouTube yasaklansa kimse eylem falan yapmaz, alternatif yollardan yaşamaya devam etmeye çalışır.

Bunu Fransa'da yaşayan birinden duymak daha güzel oldu. Haklısınız sonuna kadar.

Gene bir kumar davası olmassa kapatılmaz. Ama yasa dışı şeyler yapılırsa kapatılabilir. Ama kapatılamaz sebebi şu video içeriğinde kumar içerikli bir şey varsa veya uyuşturucu gibi şeyler anca Youtube kuralına göre sayfa sahibinin kanalı silinebilir. Twitch'de öyle yapabilirdi komple kapatılacağına kim o işi yaptıysa eğer sayfası ve hesabı kapatılabilir. Bana göre kapatılması çok saçma olmuş.

Ne güzel canlı yayın izliyordum hoşuma gidiyordu oda yok.