Madem bunu diyorsun, demek ki önceden araştırmışın, saatlerce uğraştırmaması lazım. 2 dk. almamalıdır.

Okuduğum bütün makaleleri kenara mı yazıyorum sizce? İzlediğim her şey link olarak duruyor mu? Siz böyle mi yapıyorsunuz? Yapıyorsanız neden? Ben kendimi geliştirebilmek için okuyorum, izliyorum, öğreniyorum ve geçiyor. Günün birinde saçma bir tartışmaya girerim diye kenarda tutmuyorum açıkçası.

Bir kere attım o da anlamsız olduğu için. Ben öyle bir insan değilim.
Peki, en azından bir ara geçiş formu olduğunu görmüşsünüzdür bu konuşmada. Açık bir örnek zaten, vücudunda kıllar ve süt bezi bulunduran memeli ornitorenkler bir yandan da bariz bir sürüngen özelliği olan yumurtlamayla soylarını devam ettiriyor.

Peki, en azından bir ara geçiş formu olduğunu görmüşsünüzdür bu konuşmada. Açık bir örnek zaten, vücudunda kıllar ve süt bezi bulunduran memeli ornitorenkler bir yandan da bariz bir sürüngen özelliği olan yumurtlamayla soylarını devam ettiriyor.
Değil. Ornitorenk bir aratür geçiş örneği değil. Sadece ilginç bir memeli türüdür.

Ayrıca konu başında biri demişti; ya atadan gelecek hepsi yada türleri arası geçiş olacak. Ornitorenk'i yeri burada nerede? Hiçbirinde. Ara form da değildir.

Değil. Ornitorenk bir ara tür geçiş örneği değil. Sadece ilginç bir memeli türüdür.

Ayrıca konu başında biri demişti; ya atadan gelecek hepsi ya da türleri arası geçiş olacak. Ornitorenk'i yeri burada nerede? Hiçbirinde.

E siz her bilmediğiniz konuya böyle yorumlar yapacak olursanız zaten size makale getirsek onu da kabul etmeyeceksiniz ki? Evrim hiçbir zaman bitmeyecek olan bir gerçek. Yani şu an teknik olarak her canlı birer ara form. Koşullar değişecek olursa ki zaten değişmeye devam ediyor, ona göre evrim geçirip ortama uyum sağlıyor. Uyum sağlayamayanlar da yok oluyor. "Ya atadan gelecek hepsi ya da türleri arası geçiş olacak." tümcenizi de anlayamadım. Ne demek istediniz?

Değil. Ornitorenk bir aratür geçiş örneği değil. Sadece ilginç bir memeli türüdür.

Ayrıca konu başında biri demişti; ya atadan gelecek hepsi ya da türleri arası geçiş olacak. Ornitorenk'i yeri burada nerede? Hiçbirinde. Ara form da değildir.

1726606092672.webp

Evrimsel olarak baktığımızda Homo Sapiens'ler, Neanderteller bile bir ara geçiş formu olarak sayılıyor, her canlı bu duruma tabir zaten. Sadece bariz olan bir örnek verdim ama sizin için ilginç bir memeliymiş. Daha da diyebileceğim bir şey yok.

ya atadan gelecek hepsi yada türleri arası geçiş olacak. Ornitorenk'i yeri burada nerede? Hiçbirinde. Ara form da değildir.
Bunun ne anlama geldiğini ben de çözemedim, biraz daha açar mısınız?

E siz her bilmediğiniz konuya böyle yorumlar yapacak olursanız zaten size makale getirsek onu da kabul etmeyeceksiniz ki?
Yazıp yazmaman bana düşmez ama bilgi kirliliği bile yapmıyorsun. Senden bir sonuç çıkartamıyoruz. Olaya bir şey kattığın bile yok. Göz ardı edeceğim, çünkü konu ile ilgili bir şey yazdığın yok. Ancak internetten bak, et? Ee başka?

Eki Görüntüle 83973

Evrimsel olarak baktığımızda Homo Sapiens'ler, Neanderteller bile bir ara geçiş formu olarak sayılıyor.
Hocam işte bunun bir kanıtı asla yok. Bu sadece bir çıkarımdır ama kanıtı yoktur.

Eki Görüntüle 83973

Evrimsel olarak baktığımızda Homo Sapiens'ler, Neanderteller bile bir ara geçiş formu olarak sayılıyor, her canlı bu duruma tabir zaten. Sadece bariz olan bir örnek verdim ama sizin için ilginç bir memeliymiş. Daha da diyebileceğim bir şey yok.
Hocam ornitorenk böyle bir şey değil işte. Onun evrildiği ya da onun evrileceği bir şey yoktur.

Hocam işte bunun bir kanıtı asla yok. Bu sadece bir çıkarımdır ama kanıtı yoktur.
Ara geçiş formu derken nasıl bir örnek bekliyorsunuz, kafası yılan altı memeli olan bir atımsı yaratık falan mı? Çünkü bunların hepsi bilim tarafından ara geçiş formu olarak kabul edilen canlılar. Siz çıkarım olduğunu iddia edemezsiniz, bilim böyle kabul ediyor.

Yazıp yazmaman bana düşmez ama bilgi kirliliği bile yapmıyorsun. Senden bir sonuç çıkartamıyoruz. Olaya bir şey kattığın bile yok. Göz ardı edeceğim, çünkü konu ile ilgili bir şey yazdığın yok. Ancak internetten bak, et? Ee başka?

Yahu güzel kardeşim tartışılmayacak bir gerçeği tartışmaya çalışırsan öğren, gel deriz sana. 2+2'nin 4 etmesini kimseden kanıtlamasını ister misin? İstesen git matematik öğren demezler mi? Tutup sana neden 2+2'nin 4 edeceğini mi arayıp bulacak? Bilgi kirliliği yapmıyorum, çünkü bilimsel kanıttan bihaber, bilimsel gerçekten bihaber birisine ben ne anlatırsam anlatayım zaten kabul etmez. Niye kendimi yorayım?