Sizce gelmiş geçmiş en iyi oyun konsolu nedir?

PSP Slim 2004... Zamanına göre portatif konsol olarak müthişti. Çok da iyi oyunlar çıkmıştı kendisine. God of War, Dante's Inferno, NFS: Undercover, Winning Eleven ve PES serileri gibi... Patapon gibi sadece PSP'ye özel çok keyifli oyunları da vardı.

Sonraki sıraya da PS3 koyarım.

Bence en iyisi PSP. Ya sizce?

PlayStation 2 efsane bir konsol, oyun çeşitliliği ve kalitesi ile vazgeçilmezdir. En çok satan konsol olmayı sonuna kadar hak eden bir konsol.

Efsane oyunların neredeyse hepsi PlayStation 2'de olduğundan dolayı, oyunları say say bitirmek zor.

Vay be hiç Xbox diyen yok bende PS3 diyorum. Çünkü ilk deneyimimdi.

Bence PlayStation 4, zamanı için çok büyük teknolojilere sahipti ve çok güçlüydü.

Benim profil adım ne? Nintendo DS. Aynı zamanda en iyi arkadaşım.

Şaka bir yana en çok oyun destekleyen el konsoludur. 6200 tane DS, 3000 tane GBA oyunu destekler.

3DS'i saymıyorum. Onun yeri ayrı.

PlayStation 3 net. Her ne kadar Sony'nin satış anlamında en rezil konsolu olsa da PS2'den PS3'e geçince Tofaş'tan Ferrari'ye geçmişsin gibi hissettiriyor. Ayrıca inanılmaz güzel özel oyunlar çıktı PS3'e.

PS2 bambaşka bir şeydi. Eğer ucuza bulursam bir gün koleksiyonluk amacıyla alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…